Nu börjar allvaret.

Denna vecka börjar allvaret på riktigt. Det ska skjutsas barn 1,5 mil till skolan varje morgon. Inte ultimat men nu är det såhär. Det är eg de dagar Bella börjar 8 som grämer mig mest. Speciellt då Adrian nu senaste dagarna gärna sover lite längre på morgonen och är väldigt förmiddagstrött och kvällspigg. Men som tur är så är det bara tis, ons, och fredag hon börjar tidigt. Torsdagar måste vi vara i skolan 9 och då får vi lite längre startsträcka. Måndagar har jag bara en av dem hemma åt gången.

Idag skulle vara första dagen att gå upp tidigt och få ihop allt men Bella blev sjuk. Igår eftermiddag och kväll hade hon jätteont i huvudet och var helt likblek i ansiktet. Hon fick Alvedon men vaknade återigen inatt och klagade på huvudvärk så då bestämde vi att hon blir hemma såklart. Nu gnäller hon över halsont o verkar allmänt loj så nåt skit är det nog.
Linus är hes och låter som en kråka men till skolan skulle han absolut.
Nu börjas det med sjukdomar och skit.

Vi sitter nu och tittar på Natt på museet 2 och dricker the. Lite mysigt faktiskt. Adrian ligger och sover och är bara så söt som han kan vara.

På eftermiddagen ska vi till BVC med Lilleman. 2-månaders läkarkontroll tydligen. Ska bli spännande att väga honom. Han känns bra tung nu. Tippar på säkert 6,5 kg nånting o närmare 60 lång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0