Sjuk.

Idag är jag hemma från jobbet och mår urk. Skulle ha jobbat första dagen efter semestern men har mått allt annat än bra sedan vi kom hem i måndags så jag bestämde mig för att stanna hemma. Har verkligen JÄTTEONT i halsen. Inte halsflussont, tack o lov. Då brukar jag känna mej mer svullen o grötig i halsen. Nu känns det ungefär som om någon tagit mina halsmandlar o dragit dem emot ett rivjärn. Har lite hosta, tryck i öronen och är så jävla trött. Inte gjort mycket annat än legat i horisontalläge idag.

Igår steriliserade vi Nova. Äntligen. Katten löpte för fjärde gången på mindre än 6 veckor. Det är verklgien en tjej med skinn på nosen. När vi hämtade hemme fick vi höra att hon förmodlgien skulle vara trött o groggy o ligga o sova hela kvällen men inte då. Vi stängde in henne i Linus rum så att hon skulle få lugn och ro ifrån Elliot och när jag kikade in där efter några timmar så var det vatten över heeela golvet. Hon hade haft ur allt vatten ur vattenskålen som låg upponer flera meter bort.. :) Senare på kvällen busade hon med en boll och levde rövare med sina stoora drogade pupiller. Så söt.
Idag däremot är hon o jag i samma skick. Hon har sovit i princip hela dagen och är så kelig. Vill ligga nära o mysa. Precis som hon var i början. Hoppas hon kan bli lite mer myskatt igen nu när hon kan tänka på annat än att hon är kåt på bebisar :)


Trött tjej!


Med rakade magen.

Ikväll kommer Linus hem. Imorgon är dagis stängt och jag är ledig så jag har lovat sedan länge att jag skulle ta honom då, och när Dennis fick reda på att jag var hemma ikväll och inte jobbade så tyckte han det var smartast att låta Linus sova här så slipper han upp o flänga tidigt. Inte mig emot.



Nu ska jag se på Arga snickaren och tycka synd om mig själv o min onda hals!


Kommentarer
Postat av: Carola

Naw! Krya på dig babe, får vi ses när du är kry igen!

Skönt att katten är kastrerad nu oxå!

Puss söt!

2011-05-11 @ 20:56:22
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Erika

Krya på dig Camilla!

Hur är det med magen förresten? :)

Kramis

2011-05-12 @ 08:36:28
URL: http://mammins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0