Förkylningshelvete!!

Nu är jag less på detta. Har varit sängliggandes och mått skit, ännu mer än förra veckan hela helgen. Idag ser jag ljuset i tunneln litegrann när det gäller själva måendet. Jag orkar småpyssla lite hemma, med många och långa pauser i soffan eller sängen, men denna jävla HOSTA tar kål på mig! Tvärtäppt i näsan också. 
Imorgon ska jag ringa doktorn och kräva att få nåt för hostan. Jag får panik av det här. Känns som jag ska hosta ut bebisen. Stackarn blir väl helt omskakad därinne.
Imorgon är dessutom sista dagen jag får vara hemma utan sjukintyg. Får se hur det känns imorgon om jag tror jag kan jobba onsdag eller inte. Hoppas hoppas. Nu vill jag bli frisk. Komma ut och träffa folk.

Förhoppningsvis om allt går som jag önskar med havandeskapspenning o så så är det ju lite drygt 1,5-2 månader kvar tills jag ska gå hem och det vore väldigt trevligt att kunna jobba sista tiden.. få träffa lite folk. Gissar på att jag kommer hinna klättra på väggarna ändå innan bebis kommer.

Sjukt nyfiken på vad bebis har för kön börjar jag bli. Vissa dagar är jag övertygad om en tjej, men mestadels tror jag att det är en kille. Jimmy är tvärsäker på att det är en kille. Linus sa lite försiktigt häromdagen att om det blir en pojke tycker jag att han kan heta Bertil. BERTIL liksom?? Jo, det tyckte han var fint. En sak kan jag säga. Det blir ingen Bertil :) Tror han fått det från Nils Karlsson Pyssling.

Idag har det gått en veckan sedan vi kom hem från Rhodos. Känns som att det var jättelängesen. Kidsen har hunnit vara hos sina pappor en vecka ( jag tycker det är skitjobbigt att skriva pappor ) och har nu kommit hem igen. Bella har varit in och vändit bara. Utelek med kompisar är roligare än att vara inne med mamma såklart. Linus kom visserligen redan igår och har varit hemma hela dagen. Han fick reda på av Dennis igår att jag skulle vara ledig idag och då ville han vara hemma med mig. Jag tänkte att någon timme kanske han får gå till dagis i alla fall för jag är ju inte världsrolig att umgås med just nu men jag mådde för dåligt för att orka gå iväg med honom imorse.

Nej, en kopp te innan jag hostar ut bebisen kanske...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0