Tandläkaren o bebisrörelser.

Idag vart det kort-dag på jobbet. 7:30- ca 12. Tänk vad skönt om man alltid kunde ha såna arbetsdagar. Vad mycket gjort man skulle få. Det skulle inte klinga så fint i kassan dock. Min chef jobbade tydligen kväll idag så inte har jag kunnat prata med honom idag heller. Jag blir så frustrerad!! 

Till tandläkaren bar det av. En förväntansfull Linus som mer eller mindre kastade sig upp i stolen, och en aaningens nervös Bella. Hon var fruktansvärt rädd för att hon skulle ha hål så vi skulle behöva komma tillbaka och borra.
Båda ungarna skötte sig exemplariskt. *stolt mamma* Linus fick 10 poäng i munnen. Rent, fint och inga hål. Inga tänder tappade än heller, fast det visste jag ju redan. Ju längre han har dem desto bättre är det ju kan jag tycka. Slipper man börja nöta på de permanenta tänderna redan.
Bella däremot hade 2 st små början till hål. Som tur var så satt båda på mjölktänder som hon alldeles snart ska till och tappa så det gör man inget åt. Även om de inte varit på mjölktänder hade man inte gjort nåt åt dem än. 
Däremot så konstaterade tandläkaren att hon har väldigt trångt i munnen där hörntänderna ska fram så det blev extra röntgenbilder och det konstaterades av både tandläkare och hygienist att där kommer inga hörntänder få plats. Det skickades en remiss till käkregleringen eller vad det nu hette så i framtiden är nog risken mycket stor att hon kommer få tandställning. Det vart Bella mindre glad över. Förhoppningsvis räcker det kanske med att dra ut lite mjölktänder men de lät skeptiska.. Vi får se helt enkelt.

Nu är jag så trött så ögonen står i kors på mig. Jag ska absolut se En unge i minuten ikväll kl 21. Hur det nu ska gå?! Det är så spännande. De har filmat på Förlossningen i Västerås. Nu får jag väl ännu mer panik. Känns väl ännu mer verkligt när man vet att det verkligen är i någon av de där salarna man själv ska ligga om några månader o härja..
Linnea ska göra det snaaart. Mycket snart!! Jag är så uppspelt här hemma :D

Idag ska jag avsluta med något mycket trevligt. Igår så låg jag i soffan och degade o hux flux från ingenstans så nös jag till utav bara fan :) Skrek gjorde jag och BUFF kände jag i magen efter det.. Kan det ha varit... tänkte jag och tryckte dit handen på magen, varför man nu gör det när man ändå inte känner nåt utanpå än. Och jag vågar nog säga att jag är i alla fall 99 % säker på att jag kände en liten röra sig därinne. Ganska så övertygad om att det var bebis <3 Förmodligen skrämde jag väl halvt ihjäl den stackaren när jag nös till sådär.. :))

Nu ska jag försöka få tag i mitt äldre barn som inte verkar behaga komma hem idag.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Carola

wiiieee gilla bebisbuff!! :D

2011-03-08 @ 08:09:55
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Carola

wiiieee gilla bebisbuff!! :D

2011-03-08 @ 08:09:56
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0