Lugnet har återigen lagt sig.

Det är fredagkväll och Linus åkte precis iväg med sin far och vi blir barnlediga i en vecka. Tystnaden i lägenheten just nu känns som att den går att ta på. Linus har varit ganska sprallig idag och inte varit tyst i några längre stunder. Ganska skönt för öronen nu faktiskt :) Bella drog som vanligt direkt efter skolan.

Idag klev jag in i vecka 17 på graviditeten. (16+0) Jag är ganska övertygad om att jag känt bebis röra på sig i några dagar nu. Är ju inga jättebuffar som kommer direkt men någon dutt då och då och mer rörelser. Jag känner att den rör sig därinne, inte direkt att den sparkas.
Funderar på om det inte blir en kille till jag. Jag har ju alltid fel så min intuition går absolut inte att lita på. Var övertygad från dag ett att Bella var en grabb men tji fick jag. Men både jag och Jimmy kommer ofta på oss med att säga "han" och Linus pratar nästan bara om att det blir en kille. Bella är mycket oroad över att det blir en kille. Tror jag det när hon redan har 4 bröder :) Jag kan då ärligt talat säga att den här gången har jag inga som helst önskemål om kön. Bara den är frisk så är jag nöjd. Har ju inte direkt önskat nåt kön förut heller men kanske tänkt att "det vore ju kanske trevligt om det blev en flicka/pojke" Det visar sig förr eller senare. På måndag är det två veckar kvar till rutinultraljudet. Det ska bli spännande o se det lilla livet.

I helgen nalkas jobb. Jag hade gärna varit ledig men det har jag varit nu i två dagar. Har fått massa saker gjort känns det som fast vad vet jag inte egentligen.

Igår var Carola och Noel över och hälsade på och det var mycket trevligt. År och dar sedan vi sågs så vi hade en del att ta igen när det gällde skvaller o så :)
Efter att de åkt så drog jag o kidsen ner på stan för att fixa pass åt mig o Bella. Hon var mycket uppspelt o tyckte det var skitspännande att vara hos polisen. Det gick väl på ca 10 minuter och 800 kr fattigare blev man. Längtar såå tills vi åker nu.

Idag hade jag o Linus en lunchdate med Linnea o lilla bebisLeo på stan. Käkade sallade som vanligt och efter det hade jag tänkt att jag skulle fixa Alwas present tills imorgon då hon fyller 2. Det är tamejfan helt sjukt att hon blir 2 år redan. Minns det som igår när jag fick sms:et om att hon kommit till världen. Men men.. När vi satt i bilen på väg hems å kom jag på: "Va i helvete.. Hur mycket present har jag köpt då?" Gaah.. jag blir tokig på mig själv.
Min pappa o mina bröder är ganska duktiga på att glömma bort saker o se ut som fågelholkar när de blir påminda. Vi kallar det för Forslunds-syndromet och det har drabbat mig med nu med råge. Jag glömmer bort allt känns det som .
Jag kan säga att Linus kommer bli bästa storebrodern o barnvakten ever. Så stolt kille som skulle dra vagnen med Leo och han var helt faschinerad. "Åh.. vilka söta öron" Han klappade honom på kinden o var så söt. Han längtar tills bebis kommer.
I vilket fall så fick jag ju lov att åka till Hälla sen när Jimmy kommit hem för att fixa presenten. Jobbar ju imorgon så jag vill ju inte behöva jaga present då innan vi ska på kalas.

Nej nu har jag inget mer att förtälja för tillfället. Ska hämta min kudde i sängen o lägga mig på soffan och vänta på att kl blir 21 ca så jag med gott samvete kan lägga mig. Är så trött o då har jag ändå sovit middag. Jag ska se 101 sätt att åka ur en gameshow. Sjukt kul ju.


Kommentarer
Postat av: Carola

Haha!! Kanske Forslund OCH gravidhjärna.. ;) jag var galet förvirrad när jag var gravid & när jag ammade.. Men man kan ju inte komma ihåg allt som sagt. :)

Tack för senast & tack gör Smarrig fruktsallad! :P



Klart Linus kommer bli en toppenbrorsa!! Han är juså snäll & ödmjuk! :) jag tror btw att det är en liten tjej i din mage.. ;)



Kram!

2011-03-26 @ 11:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0