Jobbat dag.

Denna vecka är egentligen kvällsvecka men jag går dag-skift. Idag har jag gått 10-18 och det har varit en lååång dag och jag saknade folket från mitt skift fram tills de kom vid halv tre. Det var dock massa skönt att gå hem när de andra gick på lunch :)

Imorgon börjar jag kl 6 och jag har ångest över att gå upp så tidigt. Jag vet att jag kommer att vara helt förstörd men det ska väl gå. Jag har ju inga barn efter jobbet så jag kan ju åka hem och sova bäst jag vill :) Frågan är bara hur kvällen ska gå. Jag vill verkligen se på "En unge i minuten" kl 21. Lika bra att suga in allt som går om förlossningar.
Nu är bebis förresten sådär lat igen. Inte känt den sen då i förrgår när jag nyss gnällt om det. 2 veckor precis kvar till ultraljudet idag. En halv evighet. Men som Carola säger: "Det har aldrig varit närmre" Så sant som det är sagt. Linus var också en latfis i början när han började kännas. Bella kände jag första gången i 16+5 (alltså om 2 dagar i denna grav) och efter det så kände jag henne varje dag.

Nej, den här datorn är fullkomligt störd. Verkar som anslutningen till internet strular så jag orkar inte skriva mer om jag ändå inte kommer att kunna publicera det. Spänningen är oolidlig!!!



Kommentarer
Postat av: Carola

Se det så som du skriver, du kan åka hem efter jobbet & inte göra ett skit! Hoppas denna trötthet ger med sig snart!!

Puss på dig babe!!

2011-03-28 @ 23:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0