Helgen slut.

Nu är det söndagkväll och en helg har återigen gått till ända. Jag har gått in i 15:e graviditetsveckan, eller 14+ på barnmorskespråk. Väntar o väntar på att det ska börja röra sig i magen men än förgäves. Tyckte mej ju känna nåt tidigare i veckan då när jag nös men sen den har det varit dött.
Även om folk påpekar min mage nästan dagligen o jag tom får höra att nu går den inte att dölja längre så har jag svårt att tro att det är nåt däri. Dumma dumma hjärna jag har! :)

En sten lyftes från mina axlar i fredags på jobbet när min chef kom och sa att han jobbar på att omplacera mig. Kommande vecka då jag egentligen skulle gjort det tunga så får jag vara på mitt lättare arbetsområde då det ändå fanns ett behov där. Eftersom jag är där varannan vecka vet jag ju nu att jag kan slappna av i två veckor och bara vetskapen av att han jobbar på det och verkar förstå mig gör att det känns skönt :) Får faktiskt en del kommentarer från folk där det verkligen lyser igenom att de tror jag fejkar hela grejen. Man blir inte så überlycklig direkt..

Igår var vi hos min käre storebror på kalas då han fyllde 33. Det var trevligt att träffa tjocka släkten som alltid. Om den är så tjock vet jag dock inte.
På kvällen igår plågade jag mig igenom Finalen av Melodifestivalen med min kära dotter som älskar det. Finalen kan jag sträcka mej till att titta på men inga jäkla delfinaler. Där går min gräns. Som vanligt tror jag att Sverige kommer att bli totalsågade i den stora finalen i Düsseldorf (tror jag det var) Känns mer som sveriges småtjejer röstat på en snygg killen en på en faktisk bra låt. Men det är min åsikt. Bella var lycklig och är Bella lycklig så är jag lycklig. :) I skrivandets stund kan jag berätta att Bella sitter och spelar vinnarlåten för sin lillebror på sitt rum och förklarar att detta är Erik Saade, han som sjöng Manboy. Han vann igår. Linus verkar mäkta imponerad. Han somnade på soffan igår ca 10 min in i finalen. Han är lika intresserad som jag..

Idag har vi varit på Vattenpalatset i Eskilstuna med barnen. Vi funderade imorse på vart vi skulle åka och till slut blev det de närmsta och billigaste alternativet. Ungarna hade mycket roligt. Jag och Jimmy frös som hundar. Tänk att när man var liten så fanns det inget bättre eller roligare än att bada och idag har man blivit sån badkruka så det är läskigt åt det. Efter 10 min i vattnet frös jag som en hund o ville åka hem. Fast det sa jag ju förstås inte till barnen. Bella, Linus o Jimmy åkte vattenrutschkana en miljon gånger men jag skyllde på graviditet och foglossning och kände mej inte riktigt bekväm i tanken på att åka även om det säkert inte varit nån fara. Man vill ju inte göra saken värre liksom.

Nu ska vi ha lite myskväll o se på film här. Dumma Mej har Jimmy hyrt. Linus har sett den redan men inte vi andra. Linus brukar dock inte ha något emot att se filmer han gillar om och om igen.
Imorgon åker de iväg en vecka igen och det känns inte så kul. Inte för att barnet i magen på något sätt kan fylla upp tomrummet efter mina barn jag redan har, men jag längtar tills jag blir mamma på heltid igen. Då har jag iaf ett barn kvar när de andra försvinner. Lite att  sysselsätta mej med helt enkelt.

Tjofräs.


Kommentarer
Postat av: Marie

Ja det är jobbigt att inte ha alla barn hos sig och det är jobbigt när man tänker att en alltid får bo hemma. Men så får man ju också tänka på att de andra har det bra sina pappaveckor och de gör ju också roliga saker där. Men mammahjärtat det blöder :-(.



Kram!!!

2011-03-14 @ 10:59:39
URL: http://marieas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0