1 mars.

Många säger att mars är första vårmånaden. Jag tror att min personliga åsikt är att våren inte börjar förrän i april. Det kan vara riktig vargavinter och kallt fortfarande i mars. Det är i alla fall skönt att ha kommit in i mars. Känns ändå som att vi är på god väg mot våren. Det firade jag idag genom att tvätta bilen. Stackars Bettan har inte fått blivit vaskad på hela vintern så det var vääl behövligt o nu är hon så fin så :)



Igår kom jag till jobbet och vände. Som vanligt när jag absolut behöver ha tag i någon av mina chefer så är de inte där. Jag kände att jag verkligen behövde förklara läget med min rygg och säga att min prestation säkerligen inte skulle vara hög direkt. Ville även berätta att jag skulle till läkaren idag. Hormonstinn som jag förmodligen är så började jag tokgrina när jag inte visste vem jag skulle prata med. Kände väl inte att jag jättegärna ville gå in till en främmande gruppchef o säga "Hej, jag är gravid. Ganska tidigt. 13.e veckan men jag har såå ont i ryggen" I alla fall så fixade Jimmy så att jag fick gå in och prata med hans chef som i alla fall vet om att vi ska ha barn. Han var jätte snäll o go och frågade mig i princip "Varför är du här idag?" Han var förstående o sa att jag inte skulle vara på jobbet om jag hade så ont att jag skulle avvakta o se vad läkaren sa. I korta drag. Vi bestämde att jag skulle gå hem i alla fall.
Så pinsamt. Jag stod verkligen o grinade o hulkade som ett litet barn där inne. Alla spänningar o allt släppte. Men men. Haha.. Han sa att man fåår vara ett nervvrak ibland :) Det kan man ju lugnt säga att jag var.

Just nu sitter jag och väntar på att få gå till doktorn. Skapligt nervös är jag :/ Vet egentligen inte varför. Är väl lite rädd att hon ska säga. "Sluta sjåpa dig och gå till jobbet din jävla hypokondriker"
Idag känns det lite bättre men nu har jag inte gjort nåt på hela dagen igår heller. Lite öm runt svanskotan bara. Får väl se vad hon säger. Jag vill absolut inte bli heltidssjukskriven men det kanske skulle vara skönt att gå halvtid någon vecka o se om det blir bättre. Vi får se.

Wish me luck.


Kommentarer
Postat av: jessamy

Lycka till!

2011-03-01 @ 14:40:34
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: Carola

Hur gick det vännen!? Kraam

2011-03-01 @ 20:23:51
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0