Skrivit kontrakt.

Idag har vi skrivit på huset. Det känns tyvärr inte alls så bra som man skulle vilja. Kanske för att jag är nojig. Men det verkar som att grunden på huset behöver dräneras ganska omgående, enligt säljaren. Kanske inte på stört men inom några få år och det var ju kanske inte vad vi räknat med. Jimmy hade fått för sig att det var ganska nyligen gjort så det var ju lugnt tänkte vi. Det är ju en ganska kostsam historia och inget man gör själv på en kväll direkt. Man får nog räkna med uppåt en 75-100000 och det är inte något vi sitter med i bakfickan kan jag tala om. 
På måndag ska vi besikta så får vi se vad de säger. Så nu blir det väl en orolig vecka. Är det så att det är akut så vill vi helt klart gå ner i pris och om han inte godkänner det så kanske vi  hoppar av. Jag vet inte.. Känns liksom onödigt att ringa hit mäklare till lägenheten och få ut den på hemnet innan vi vet. Nu blev det jobbigt. Å andra sidan om det blir gjort så har vi ett schyst hus för ett bra tag framöver då det allra största -  grunddräneringen, är gjort. Taket var bytt -07 och det är väl de allra dyraste kostnaderna. Säger jag som har 40 år i branschen.. men jag tror det i alla fall :)

Jobbat halvtid i helgen. Det går rätt okej men det är skönt att gå hem. Jag orkar inte lika mycket längre och det snurrar ofta i huvudet nu även när jag sitter ner. Försöker att inge gnälla så mycket om det till någon men det betyder ju inte att jag mår bra :) Nu är det bara 4 dagar kvar sen midsommar och 3 dagars ledigt.
Har dessutom börjat få  sånt jävla tryck upp under revbenen nu. Bebis börjar väl bli stor. Det är inte skönt att sitta rakt upponer längre. Vet att det brukar vara jäkligt ett par veckor innan bebis sjunker ner mer till rätta.
Har inte hört nåt om min Hp än. Börjar bli lite otålig nu. Med min tur får jag väl avslag 2 dagar innan jag sökt ifrån..

Nej jag ska ta och lägga mig raklång så jag kan andas en stund.

Ciao ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0