Skjut mig!

Jag har så ont så ont i ryggen! Varje steg är en plåga. När jag kom hem från jobbet idag var jag tvungen att gråta en skvätt. Känns som att någon trycker ihop ryggraden på mig och som att hela ryggen och bäckenet krampar på något sätt. Det är fruktansvärt. Har ju haft ont till och från sen vecka 12 men igår blev det liksom mycket värre. Pang bom kom det.
Detta ger att jag är jordens sämsta mamma just nu. Min stubin existerar inte och jag känner irritation så fort mina barn låter i princip. Försöker verkligen tänka att det inte är deras fel, var inte så tjurskallig mot dem men sen börjar de tjaffsa eller nåt och jag fräser som en tjurig katt direkt.



Igår var vi på Linus dagisavslutning ute på Anundshög. Det är fint därute. Ungarna lekte som tokar på kullen. Tänk att Linus ska börja Förskoleklass i höst. Det är sjukt.


Syns mina barn? :)



Lycka är att springa i gräset!






Tjockis-mamman!


Svensk sommar är fint.


Tipspromenad.


Sista frågan var såklart högst upp. Dit fick de klättra själva ;)


Stoora svenska gubbar!


Igår var vi även hos tandläkaren med Bella. Hon drog ut tre tänder och var såå duktig. Hon fick lugnande innan och svamlade massa roliga saker i väntrummet medan vi väntade på att den skulle få sin fulla verkan. Jag är så stolt över henne. Vettesjutton om jag hade klarat det så bra själv. Som belöning ska hon få en klocka tänkte vi. Hon  behöver en sån också.

Idag har vi återigen varit på husvisning. Mer intressant denna gång men jag vet inte ja..

Kommentarer
Postat av: Dennis

Fina bilder!!

2011-06-15 @ 08:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0