Varannan dagsmående!

Det känns lite ibland som att jag har ett varannan dagsmående. Ena dagen mår jag hyffsat bra, för att nästa känna mig hur sänkt som helst. Idag mår jag faktiskt ganska bra. Lite yrslig o lite tryck upp av bebisen men ingenting jag inte kan hantera så jag tänker inte klaga. :)
Sen kanske det beror på att jag idag lyssnade på när min kropp sa i från att "Nu är du trött Camilla, gå och sov" verkligen gjorde det. När Jimmy åkte till jobbet strax efter 13 skulle jag vila en stund och även om jag inte sov hela tiden så klev jag inte upp förrän vid 16. Så skönt!!! :) Men att lägga sig i tre timmar på eftermiddagen och göra ingenting fungerar ju liksom inte när man har barnen hemma och så.
 
Morgonen började vi på Nordea. Där la vi upp nya konton och grejs som måste vara gjort innan vi flyttar då vi måste byta bank nu när vi fått bolånen där. Det kändes bra. Vår "bankman" är verkligen superbra. En ung kille i någonstans vår ålder. Inga frågor är för dumma för att ställa honom så det känns bra.

Sedan gick vi till Lindex för att köpa lite basutbud till bebis. Något måste vi ju ha så det stackars barnet i alla fall får ha kläder på sig när vi åker hem från BB. Men vad svårt det är. Allting är ju nästan könsrelaterat i färger och så. Men vi hittade lite neutralt som verkar skönt för bebisen att ha på sig och som man sedan kan komplettera med lite mer färgglada saker när bebis väl är ute.



Så små och söta saker :) Det blev strl 56 o jag misstänker att Liten kommer drunkna i bodyn tex. I alla fall om den varit i storlek med Bella o Linus.
Nu har bebis 3 par byxor, 2 bodysar, 2 par strumpor en tröja/jacka. Vad mer kan behövas den allra allra första tiden? Någon mer body kanske och nån pyjamas? Filten jag suktade efter i ett föregående inlägg bestämde vi oss för att beställa från Villervalla och även en tunn mössa följde med där. Så som sagt. Nu tar vi oss hem från BB iaf. Längtar ganska ordentligt efter bebis nu!!!

Ikväll har jag hängt hemma hos Carola m familj och käkat tacos. Mycket mysigt! Kom hem alldeles nyss (klockan är strax 22) och var väl där vid en 16.30. Det är skönt att umgås med dem. Även om samtalsämnena tar slut en stund någon gång då och då så är det liksom inget som blir konstigt. Vi satt och tittade på Allsång på skansen med varsin iphone i handen.. Tack för ikväll vännen min!!

Nu ska jag nog skära upp lite vattenmelon och glo på nån film jag lånade av dem.

Ciao ciao!!


Kommentarer
Postat av: Carola

Som sagt, super söta kläder!! Jag längtar oxå efter er bebis nu!! Spännande & mysigt med en bebis i kretsen igen!! :)

Tack för att du kom idag!! D var super mysigt att ha dig här, jag sa till Martin när du åkt, att d är så skönt med dig, att man verkligen kan slappna av i ditt sällskap, du är bara såå bäst!

Ses snart igen babe! Puss & god natt!! <3

2011-07-19 @ 23:20:53
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0