Storrensning.

Idag har vi fortsatt med storrensningen. Det är så skönt. Nu är nog det mesta sorterat i sälja, slänga, skänka eller spara. Det är så att man blir lite taggad till att vilja ha mer att gå igenom. Har nog skänkt sammanlagt två sopsäckar med kläder och diverse saker till Brödet o Fiskarna. Det är saker som är för "fina" för att slänga men som jag inte riktigt tycker håller måttet för att säljas. Visst folk köper vad skit som helst på tradera men jag vill inte lägga ut urtvätttade sladdriga kläder o liknande. Det är ju bra om de kan komma till bättre behövande också. 
Har i alla fall en proppfull pappkasse och en sopsäck med sälja saker. Det är verkligen ingen struktur på de sakerna. Väldigt olika på storlekar. Lite pojksaker då kusin Alwin fått det mesta och lite mer flicksaker. Lite av mina kläder osv osv.. Måste nog gå igenom o försöka sortera det efter storlekar o grejs.

Idag har jag haft en mycket lugn bebis i magen. Den brukar ju som sagt röja konstant hela dagarna känns det som men idag rörde den sig knappt alls på hela förmiddagen. Fick igång den lite på eftermiddagen. Visst har man ju hört att de rör sig mindre när de får trångt om plats och kan vara lite slöa men det är ändå lite obehagligt när man är van med så mycket aktivitet i magen. Den röjde lite en sväng på eftermiddagen men nu är den sådär lugn igen.

Har även hunnit vara hos mormor idag som fyller 72. Trevligt. Mina ungar var nästan hela tiden i lekparken som hon har utanför. Jag om att tänka på vad skönt det är att man kan slappna av hos folk och att snart är man där igen där man får jaga ungen när den vill röja så fort man är hemma hos folk som inte har minsta lilla barnsäkrat. Haha.. vad har vi gett oss in i?! :) 

Jag känner att jag inte har mycket vettigt att skriva. Ska nog ta och äta lite vattenmelon..

Förresten har vi drabbas av äckliga bananflugor.. Så jävla vidrigt. Någon som har nåt bra tips på att bli av med de små äcklen får gärna dela med sig. Vi hade massa problem förra sommaren och det tog låång tid innan vi blev av med dem.


Kommentarer
Postat av: Carola

Härligt med rensning!! Vi har ett helt hörn i förrådet med loppis saker. Gav bort två kassar med mina gamla kläder till bättre behövande oxå!:)

Banan flugor, ha ingen frukt framme denna tiden på året, släng soporna ganska ofta & ett glas rödvin på bänken gör susen, dit söker dom sig & drunknar!

Kan få en skvätt av mig! :)

2011-07-28 @ 22:40:16
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Svar: Vad roligt att vi ska ha så tätt :D



Tack så mycket :D

2011-07-29 @ 17:52:53
URL: http://mammacherie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0