Slut som artist!

Linus mår efter omständigheterna bra. Han är samma gamla vanliga kille igen och verkar inte ha så mycket minne alls av vad som hände igår. Inte konstigt kanske med tanke på att han sov större delen av tiden på akuten i alla fall. Det var ju inte förrän vi kom upp på avdelningen som han hade börjat kvickna till. Skönt är det i alla fall. Jag måste nog ge mig själv en klapp på axeln för att jag var ko-lugn hela tiden. Jag hade knappt tänkt på det alls förrän inatt när jag var upp på toaletten vid 4. DÅ började tankarna gnaga.

Idag är jag slut som artist. Jag har nu fått sånt jäkla tryck under revbenen nu så jag vill bara säga upp mig som gravid. Det gör jätteont att sitta normalt vilket gör att man försöker sitta som en säck potatis så ryggen värker. Nu får man väl stå ut såhär i några veckor innan bebisen sjunker ner lite. Usch o fy.
Alldeles nyss drog jag fram snabeldraken o tog ett varv i lägenheten men jag hann inte färdigt innan kroppen sa ifrån ordenligt och nu är jag helt förstörd. Hade tänkt köra operation storrensning i Linus rum men jag orkar nog inte. Mina fötter känns som ballonger och ögonen svider av trötthet. Skulle tro att jag inte blir så gammal ikväll.
Imorgon får vi besök av Jimmys syster från Norrköping så det skulle ju inte skada med lite städad lägenhet innan men om inte Jimmy gör det så blir det inte gjort. Nu kan jag ju dock skryta med att jag för det mesta har en väldigt hjälpsam sambo som oftast ser vad som behöver göras i hemmet. Jag lyfter knappt ett finger nuförtiden.. Sorgligt men sant!!

Min chef ringde idag och hade sammanställt mitt årsschema och det visar sig nu att jag är skyldig ICA 16 timmar av någon anledning jag varken kan förstå eller förklara. Det kan tydligen bli så om man inte jobbar färdigt sitt årsschema. Jag blir så jävla trött. Jag fick två val. Antingen dra av 16 timmar på min juni-lön som redan kommer vara allt annat än fet då jag gått hem massa tidigare, vabat och jobbat halvtid i juni. Eller att de tog två av mina semesterdagar. Skitkul när jag räknat med att ha dem efter min hp tog slut. Men det var väl det som ändå vore bäst kom vi överens om. Jag blir så jävla arg rent ut sagt! Men vad ska man göra. Det jämnar ut sig på en 28-års period enligt Ica.

Idag har jag och kidsen varit hemma hos Carola m familj och hängt ett tag. Mycket trevligt. Alla 4 ungarna lekte faktiskt bra hela tiden. Tror inte det blev bråk en enda gång så jag och Carola kunde sitta och prata massa skit om allt och inget. På slutet gnällde jag nog dock mest om en bråkig bebis i magen och tröttheten jag nämnde ovan kom smygande.

Nu ska jag göra inte ett skit ett tag. Älta hur tjurig jag är över mina 2 semesterdagar och sen lägga mig bredvid Linus i hans säng o se på film.

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0