Shopping.

Eller nåt. Idag var vi och beställde en ny soffa på Aders Möbler i Surahammar. Vi har ju två st Ektorp soffor som är allt annat än vackra som vi tänkte dra ner i Gillestugan i nya huset sen. Så kommer vi få som ett extra vardagsrum/mysrum där och en mer anständig, snygg och framförallt mycket skön soffa i riktiga vardagsrummet. Såhär ser den ut:

 

Man får tyvärr inte största utbudet av bord i den där lilla gluggen. Men men. Vi hittade ett sånt här på IKEA som får duga.
 

Soffan är leveransklar i början på september så det blir ju perfekt.

Alltid när vi handlat nåt stort såhär så får jag lite ågren. Har vi råd? Borde vi? Vi har ju faktiskt en hel del bebissaker som behöver inhandlas. Tur att i har lyckats spara ihop en liten budget. Vägra köpa saker på avbetalning i alla fall och det har vi ju inte gjort. Soffan var på rea dessutom. I ren frustration kändes det som för att vi köpt en soffa och inget åt bebis så åkte en badbalja och en badcape med hem också från IKEA. Något att bocka av från inköpslistan jag la upp igår. Imorgon ska vi hämta vagnen. Ska bli spännande.
Känns som att om jag ska gå hemma i 10 veckor och göra nada kommer pengarna brinna. Vad ska man göra när man har tråkigt, om inte spendera pengar? Undrar om det är därför Jimmy jobbar extra ;D Skämtåsido.

Idag har jag varit så yr så hälften vore nog. Fått hjärtklappning och en känsla av att pulsen stuckit iväg utav bara fan. När vi kom hem hade jag dessutom några riktigt onda sammandragningar. Aldrig haft en förvärk med mina tidigare barn så detta ska ju bli spännande.
Gick och la mej efter att Jimmy åkt till jobbet och sov i 1,5 timme. Så skönt.

Carola ringde och frågade om jag ville följa med och äta pizza med dem på Skiljebo och det ville jag gärna såklart och sen när jag kom hem var jag lika slut igen.

Nu ska jag äta jordgubbar o glo på tv. Tisdagar är ingen bra tv-dag dock..


Kommentarer
Postat av: Carola

Supersnygg soffa!

Tack för sällskapet idag! Kul att du hängde med! Fast vi inte hann prata så mycket! ;)

Kram!

2011-07-05 @ 21:21:09
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Den är så snygg så :)

2011-07-06 @ 06:54:17
URL: http://jessamys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0