Rotfyllning.

Idag har vi hämtat barnvagnen. Den var jättefin och jag tror vi är nöjda. Har väl iofs bara kört in den i klädkammaren men det blir nog utmärkt. Vi fick även med oss en bilbarnstol hem som var billig så nu har vi återigen några saker att bocka av listan. Känns skönt. Nu kan vi åka hem från BB iaf :)

På eftermiddagen åkte jag till tandläkaren. Intet ont anande om vilket helvete jag skulle gå igenom. Visst var jag nervös att det skulle göra ont men fy faan. Detta var bland det värsta jag gjort i hela mitt liv.
Skulle ju påbörja en rotfyllning så idag skulle vi rensa rotkanaler och lägga i nåt bakteriedödande medel som ska ligga i ca en månad. Jag hade tre rötter på tanden. Första kände jag ingenting. Andra gjorde sviinont och jag fick mera bedövning. Bröt ihop totalt och låg och grinade som ett litet barn samtidigt som jag har nån jäkla duk över hela käften för att tanden liksom ska ligga sterilt. Tredje roten.. Oj oj.. Det gjorde så ONT :( Hur tandläkaren än gjorde så fick han inte bedövningen att ta och när han körde in sin lilla minifil i rotkanalen så sprängde det i HELA huvudet!! Jag var beredd att sätta mig uppo säga att jag gör inte mer, men som tur var gjorde tandläkaren det själv. Så nu skulle vi låta tanden vila i en månad med en provisorisk lagning sen ska vi försöka oss på sista roten igen. Gaah.. ångest deluxe över det. :(
Jag var helt skakis när jag gick ut därifrån. Jag önskar att det aldrig blir den 17 augusti..

Nu har jag fått hem min son på lån tills imorgon. Alltid något att trösta sig med. Jag hoppas att det blir skapligt väder imorgon igen som det varit idag så vi kan sitta vid poolen eller åka och bada hos mor o far eller nåt.


Kommentarer
Postat av: Carola

Fyy!! Låter ju verkligen inte bra! :( gör ont i hela mig när jag läser detta! Fy din stackare!

Hoppas du & Linus får en mysig dag imorgon!

Puss

2011-07-06 @ 22:26:55
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0