Linus 6 år.

Idag fyller då min lilla lilla kille 6 hela år. Det känns som att han har blivit galet stor, samtidigt som att det känns som om han funnits jämt. Vad gjorde jag innan jag fick mina barn liksom?

Vi hann inte på att gå in och sjunga hos honom på morgonen som vi brukar då en 6-åring har liiite svårt att ta sovmorgon. Men vi dukade upp med frukost och paket i köket och Lilleman verkade nöjd ändå.


Med pakethögen!


Lego Harry Potter till Play station 3.



Bella och jag tjorde tårta. Otroligt snygga om jag får säga det själv. :)

Vi har kalasat i mängder idag känns det som. Min släkt förutom några saknade + pappa Dennis släkt har varit här och käkat tårta och firat 6-åringen. Linus fick massa Lego. Han är helt insyltad på Lego just nu och då speciellt "Jack Sparrow" Lego. Han har i en tid gått och pratat om ett stort Lego paket från Pirates of the Caribbean han spanat in på leksaksaffären. Svindyrt men när mormor, morfar, morbror Thomas o gammelfarmor + farfar skramlat ihop så kunde han få det och lyckan var/är total. Han fick flera andra Legopaket också som han också är jättenöjd över men det är så att i det här stora så fanns det två st sjöjungfruar som han absolut ville ha som han nu fått.
Så massa Lego, massa pennor och block, Star Warsfigurer med mera med mera har han fått och han verkar mycket nöjd. Sånt värmer i mammahjärtat. :)




Tar i för kung o fosterland.


Lina o Noel fikar. De enda kalasgästerna vi kom ihåg att ta kort på :)

När alla gäster åkt hem var det bråttom bråttom att börja bygga Lego. Det är lite väl svårt för Linus att klara av själv så Jimmy fick assistera. Men det lider han inte av då han verkar tycka det är minst lika roligt själv.


De två omtalade sjöjungfruarna.


Finingunge <3



Klart!! Sannerligen nöjd kille!!

Nu vankas grillad kyckling till kvällsmat. Specialbeställt av 6-åringen himself.

Tack alla för fina presenter och trevligt sällskap idag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

En alldeles underbart härlig födelsedag ser jag! Mysigt, men lite skrämmande att de små liven blir stora så fort... Tänk, snart har du en liten bebbe igen- är allt lite avis tror jag :)) kram på dig!

2011-07-30 @ 21:46:49
URL: http://mammins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0