Hur kan detta bli en bra dag?!

Den här dagen känns hitills allt annat än bra. Klockan är visserligen bara 09.44 men ändå.

Jag har galet och då menar jag riktigt jävla galet ont i ryggen idag. Min kropp har faktiskt kännts helt okej i några dagar nu förutom de sedvanliga gravkrämporna som visserligen är jobbiga men man kan hantera. Men detta är inte okej. Fi faan alltså. Känns som hela ryggen krampar på nåt vis och det ilar och drar och gör allmänt jävla skitont ända från bäckenet och upp i hela bröstryggen. Skulle inte tacka nej till en ordentlig massage men det kan jag nog glömma.

Igår åkte vi en sväng till Åsby trädgård som sagt. Tittade lite i deras heminredningsbutik och hittade äntligen en servetthållare som vi köpte. Eller mer en servettlåda var det nog. Mycket fina saker fanns det där. Vi fikade i deras djungelcafé. 
Ungarna förälskade sig i såna här köttätande växter så det blev en varsin sådan åt dem också för att dela på en var inte tänkbart. Så fick de välja en kruka till. Vart ju allt annat än billigt men kan man göra dem glada någon gång ibland så. De var så stolta över sina blommor på vägen hem och nu står de o pryder deras fönster. De är ju inte direkt vackra heller. :) 
Linus som aldrig vill prata i telefon ville tom ringa till sin pappa och berätta att han fått en köttätande blomma, som dock inte skulle äta upp oss eller katterna. Bara flugor. Skönt det! 



Imorgon ska mina barn åka iväg i en vecka igen och jag har ångest över det. ;( 
Känner för att hitta på nåt kul med barnen idag men frågan är vad?! Jimmy undrade i fredags om vi hade några planer för dagen idag och eftersom vi inte hade det tyckte han att han skulle stå och steka hamburgare på nå Suradagar istället för att faktiskt hitta på nåt med oss. Jag hade kunnat tänka mig badhuset eller nåt men jag gör det inte höggravid och själv med barnen. De vill liksom inte vara på samma ställe direkt i poolerna. Bella långt ut i djupa, Linus i grunda och ingen av dem kan man lämna själv.
Det var mulet och svalt imorse men det ser nästan ut som att solen kan spricka igenom idag igen så då blir det väl poolhäng här utanför som vanligt. Kanske passar bra för jag tror fan ryggen går av snart.. Aj aj!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilka vackr blommor ;) men kul när dem äntligen vill ha något blommigt kanske.

Vet inte barnen gillart, men Eric Saade spelar på parken zoo kl 16...kanske kan vara nått? Hoppas du mår bättre snart. Kramar Anna

2011-07-03 @ 10:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0