Var är min energi??

Idag är det lördag och jag har jobbat 6-15. Det gick förvånansvärt bra faktiskt förutom att verkligen börjar få ont i ryggen/svanken eller var det nu är. Runt svanskotan ömmar det och ut på sidorna i skinkorna liksom... inne i dem på nåt sätt.  
När jag kom hem så käkade jag lite, och funderade över att jag faktiskt kände mig förvånansvärt pigg. Vad skönt?! Tog ett bad, och sen bokstavligt talat dog jag. Jag blev så trött så jag tvärsomnade i sängen och när Jimmy kom in för att fråga mig något så orkade jag knappt svara. Sådär så att man liksom tänker svaret i hjärnan men hur man än gör så orkar man liksom inte öppna munnen o formulera orden i munnen. Helt galet.
Nu känns hela min tillvaro som ett töcken igen och jag vill egentligen bara sova men vi ska äta lite mat här snart och efter det hoppas jag väl på att piggna på mig lite. Överallt läser man att nu börjar du nog att känna dig mindre trött men inte jag inte. Jag är mer trött. Har ju inte varit så trött som jag är nu förrän de senaste veckorna.
Imorgon jobbar jag i alla fall kväll och då behöver man ju inte gå upp långt före tuppen. Ska bli så skönt att sova ut. 

Imorgon är det exakt 9 veckor tills vi åker till Rhodos i en vecka. Det ska bli så skönt. Sola, bada, äta gott och leva lyxliv i en hel vecka. Tänker inte lyfta ett finger förutom att busa med barnen i poolerna. Åh vad jag längtar. 9 veckor är egentligen inte så mycket. Då har vi förhoppningsvis hunnit få vår i Sverige också. DET längtar jag massa efter. Herregud. Jag har nog aldrig varit så trött på vintern som i år. Jag gillar snö o vinter men i år har vintern känts oändligt lång. Något som är underbart skönt är att vi börjar få tillbaka ljuset igen. Det blir ljust tidigare på morgonen och det är ljust längre på eftermiddagen. Tänk vad lite ljus kan göra för själen. 

Nu blir det lite försök till lördagsmys här. 
God kväll!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0