Söndag.

Idag är det söndag. Söndag är vilodag. Men inte för mig. Jag ska jobba 14:30-22:50. Söndagarna brukar faktiskt vara helt okej på jobbet. Fast jag ska ju erkänna att jag hellre hade åkt hem till mina föräldrar och hängt där en sväng eller bara legat hemma o degat i soffan hela dagen. Men av det får man ingen lön på kontot.

Imorse skulle jag sova ut hade jag tänkt. Jag gnällde över barnen här i veckan som var att de vaknade så tidigt när vi var lediga och idag gör jag precis samma sak. Klockan 7:15 vaknade jag och min kropp hade inga som helst planer på att somna om. Visserligen hade jag då sovit i 9 timmar men ändå. Jag hade kunnat sova till 10 om jag velat, så NU är jag trött i stället.


Det känns som att jag bara gnäller hela tiden. Jag skriver aldrig något positivt. Men det har väl med det pyskiska och fysiska välmåendet att göra. Take it or leave it. :)

Ska väl ta och förbereda mig för jobb här nu. Ringa min sambo som är iväg och spelar fotboll och höra om vi inte ska käka nåt innan jobbet. Idag jobbar han också så då behöver jag inte gruva mig över att han är hemma i alla fall :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0