Urk.

Det ordet sammanfattar mitt mående ikväll. Ont i halsen, svid i ögonen o känner mig allmänt kass. Hoppas det går över tills imorgon.

Idag har Adrian skrattat så han kiknat flera gånger. Det är så gulligt så man blir helt tårögd. Till och med Jimmy som inte ens fällde en tår på förlossningen (vad jag minns) fick tears in the eyes. Har en film på det men har inte klurat ut hur man lägger upp det. Har inte försökt så noga heller förvisso.

Nu väntar en vecka utan de stora barnen igen och kvällsjobb för Jimmy. Värdelöst och ensamt, tur jag har Adrian i alla fall. Känns så lyxigt på nåt sjukt sätt att inte behöva lämna bort honom varannan vecka.
Linus har nyss somnat arg som ett bi som vanligt numera känns det som. Jag känner mig frustrerad. Vill inte bråka och hålla på. Jag, eller ingen av oss behöver ens göra eller säga nåt fel innan han blir så arg så arg. Måste vara fruktansvärt jobbigt att vara 6 år..

Mycket söt när han sover i alla fall.

 


Kommentarer
Postat av: Carola

Krya på dig babe, hoppas verkligen vi kan ses nåt innan jul ja.. jag ska till bm kl 11.45 idag, annars hade jag kunnat komma ut till er innan jobbet & hängt lite. Kraam

2011-12-05 @ 10:17:44
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jobbigt när dem somnar arga eller ledsna, men man får trösta sig med att allt som sker förmodligen bara är en del av utvecklingen.. men dem kan både höja en och sänka en, dem jäkla ungarna ;)

2011-12-05 @ 10:33:11
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0