Sjukdomar o BVC

Nu börjas det med sjukdomar o grejs.

Bella klagade på huvudvärk och halsont när jag hämtade i skolan igår. Sen när vi kom hem verkade hon piggare så vi tänkte inte mer på det. Dock vaknade hon kl 23 och stortjöt för att hon hade så ont i halsen.
Idag är hon ju såklart hemma. Vågar inte skicka henne till skolan. Jätteont i halsen idag med. Hon är ful o svullen men inga vita prickar. Får se vad det blir.

Linus ville också stanna hemma så det fick han. Han går ju bara i förskoleklass så skolan är inte obligatorisk än så någon dag ledigt ibland skadar inte även om de inte vill att de är kontinuerligt lediga så de missar massa.

Tyvärr måste jag in till Västerås ändå då vi ska till BVC kl 9. Linus ska följa med o titta när de sticker Lillebror i benet. Usch. Jag vill inte. Blä för det!
Måste åka via Apoteket sen och inhandla Alvedon åt Adrian ifall han blir dålig av vaccinet. Hoppas vi slipper det. Minns inte om Bella o Linus vart dåliga.

Har en bebis som inte vill vakna idag. Att gå upp tidigt är bara skit ;)

Tjofräs!


Kommentarer
Postat av: Emp

Jag arbetar på Jysk Erikslund. Där får vi inte lämna kartonger, de får inte stå på golvet bara på vagnar och är man i vägen flyttar man sig ;p verkar bara vara vi som gör så! Var jobbar du?

2011-12-14 @ 18:30:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0