Panik!

Då kräks det här hemma och jag har smått panik. Förvisat Jimmy ner i gillestugan! Usch.

Borde ju inte vara Bella som smittat honom då hon kom hit efter sin magsjuka.

Undrar mest:

1: Vad fan händer om Adrian blir smittad? Känns dock mycket bra att jag helammar nu. Då får han i sig skydd via mig

2. Hur fan orkar jag amma OM jag blir sjuk? Han vägrar ju flaska och det bästa är att fortsätta amma om jag blir sjuk har jag läst mig till.

*urk* Önskar mig bort från jordens yta eller iaf detta hus.


Kommentarer
Postat av: Carola

Klart det är Bella som har smittat. Man smittar ju 48 timmar efter sista kräkan eller bajset. Din mamma var väl oxå sjuk? Stackars er!

Noel var magsjuk när han var 6 månader. Hoppas verkligen ni andra klarar er. Om du blir sjuk så får Jimmy lägga A vid tutten när han är hungrig. Det löser sig. Men jag förstår din panik & ångest! Kram & krya på Jimmy!

2011-12-27 @ 19:59:51
URL: http://carolalola.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tycker ändå det är långsökt att hon skulle smittat Jimmy för hon var bara här nån timme innan hon följde med morsan hem. Sen igår när de träffades hade det gått över 48 timmar. Skitsamma. Sjuka är de ochg en annan får väl bara vänta o se.

2011-12-27 @ 20:30:41
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: Anna

De flesta mindre barnen brukar inte bli smittade...men om så är det vätskeersättning som gäller för honom. En kompis åkte in med sin o där blev de sedan rekommenderade salt å sött..typ ostbågar å saft..men plutten är så liten än så tror inte det är nån fara...fan...träffade ju jimmy idag...hoppas han inte andades ut för mkt när han åkte runt på jobbet idag....

2011-12-27 @ 22:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0