Slemproppen..

Jag tror jag börjar tappa lite av den så kallade slemproppen. Vilket tyvärr inte alls behöver betyda nåt. Lite i söndags och lite mer idag. Men jag känner ingenting annat så vi får nog vänta ändå. Nu kan bebis gott vänta iaf till efter 12-slaget så vi får en Septemberbebis. September är ett finare namn än Augusti och jag har lättare att hålla reda på datum där folk fyller år i början av månaden än i slutet :)

Fick just ett samtal från Jimmy att Nordea har ringt och sagt att vi inte satt in pengar på nåt jäkla konto för Lagfart och pantbrev. Vi har inte fått någon som helst info om detta av bankkillen som säger att detta ska stå i skuldbrevet vi fått som är typ 20 sidor långt. Kan man inte ge lite info om detta? Det är inte varje dag man köper hus liksom.. Jag kollar och kollar men hittar ingen info alls om det här i vårat jäkla skuldbrev som Jimmy dessutom har lusläst.
Om pengarna sitter på det här kontot innan 4 så kaaaanske de fått in dem imorgon och gör de inte det så kan vi inte göra någon affär imorgon. Gaaah.. Jag blir tokig!!
Jag måste väl leta

Lite senare:

Nej.. Bankmannen vår går inte att få tag på nu och jag hittar verkligen ingen info om det här i våra papper! Så då lär det inte bli nåt hus imorgon då..
Jag frågade vår bankman hur själva köpet går till då man tydligen inte träffas på köparens bank utan hos mäklaren och han sa att allt sköts via telefon o fax på nåt vis. Borde han inte då ha sagt nåt i stil med " att var bara noga med att ni sätter in pantbrev o lagfartspengar på kontot, som det står om i skuldebrevet" ??
Jag har lustläst det jävla skuldbrevet nu. Ordet lagfart ser jag inte ens en enda gång! Inte pantbrev heller. Bara att fastigheten ska pantsättas, men inte HUR!t Är jag dum i huvudet eller? Jag är så arg.. Undrar vad mäklaren o säljaren kommer säga imorgon nu då om vi inte kan göra affären som vi bestämt.
Alltså.. Vi har ju pengarna men vi vet inte vad vi ska sätta in dem på för konto..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0