Rotkanalsrensning..

Visst låter det skönt?
Vet inte om jag skrev om det för ca 6 veckor sedan att jag varit hos tandläkaren och påbörjat en rotfyllning. Lätt bland det värsta jag gjort i hela mitt liv. Den smärtan.... Tandläkaren kunde inte göra klart allt sist. Jag hade 3 rötter att rensa i min tand men den sista gjorde så ont så jag grinade som ett litet barn med uppspärrad käft.
Idag hade det lugnat sig och det gjorde inte ens ont att fixa den sista rotkanalen. Kan ju helt klart säga att det finns trevligare saker att roa sig med. Så nu måste jag gå med antibakteriellt skit i tanden i flera veckor igen innan vi kan färdigställa. Värdelöst.
Tappade just en bit av den provisoriska lagningen.. Tanden känns konstig. Får se om det börjar göra ont och om jag måste åka tillbaka o fixa den. Det har jag ju inte direkt lust med ska jag erkänna. Men men.. Nu är det värsta gjort och ingen är gladare än jag!!

Efter tandis hämtade jag upp Jimmy hemma så åkte vi för att handla. Han blev inte magsjuk. Hade nog bara nåt extremt fall av huvudvärk. Tvärsomnade så fort han kom hem likblek i ansiktet och sov till 8 imorse när han dundrade in i sovrummet o väckte mig. Skönt.. Som sagt. Magsjuka är aldrig nån höjdare, men magsjuk OCH höggravid måste nog ändå ta priset tror jag.

Anyway. Vi åkte ut mot hälla för att handla lite och införskaffa det sista åt bebis. Jag fick en sån här känsla idag att tänk om bebis skulle komma NU! Skulle vi vara redo? Nej. Så in på Lindex o köpte en body, vi hade två sen innan. Kändes lite lite. Vet hur de kan gå åt i början. 
Denna:



Lite söt tyckte vi och lite färgglad utan att vara könsbestämmande.

Sen en liten tunn mössa.
Hoppas den blir bra. Såg såå liten ut och jag tycker såna här hjälmmössor är allt annat än fina.


Vi har inte köpt mycket kläder alls. Mest så vi klarar oss första dagarna. Sen är det ju roligare att handla när man vet vad det är för kön.

Sen gick vi in på maxi och handlade lite bra att ha saker. Bindor ( man har ju inte haft mens på ett tag :) ) blöjor, tvättlappar och sånt som är skönt att ha hemma när man kommer hem med en Liten. 
Så nu du bebis är du Välkommen när du vill. Men det dröjer nog minst en tre veckor till tyvärr. Men man kan ju få önska.  

Idag är Jimmy ledig. Jag tror jag ska tjata till mig lite kinamat. Är lite sugen på det.
Jag har väl glömt att nämna det men jag är helt galet trött idag med..


Kommentarer
Postat av: Sanna Juhlin

Men åh, grattis till den kommande bebislyckan. Vore jag yngre hade jag gärna velat ha en till. Min yngsta är 4 år nu och åren går så fort. Tack föresten för gratulationerna på min blogg. Jag har inte riktigt fattat det ännu men är så glad.



Det där med tandläkaren kunde jag ha sluppit läsa - usch, avskyr att gå till tandläkaren men måste nog tvinga mig iväg snart. Har en öppen rotkanal och säkert hål också. Usch...

Ha det så gott och njut av sista tiden som gravid - en tid jag tyckte var helt underbar.

Kram!

2011-08-18 @ 10:03:09
URL: http://www.sannamarie.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0