Mysfredag.

Dagen börjades uppe på Specialistmödrarvården och Klaraverksamheten.
Samtalet gick bra. Det är en toppenbarnmorska jag har fått träffa där. Verkligen trevlig och sympatisk. Som sagt, jag är ju inte mindre rädd för att föda efter att ha varit där men det känns ganska bra ändå. Måste ju gå igenom förlossningen innan vi får bebis så just nu känns det som att det bästa vore om det skedde snarast så det är gjort sen. Men får väl vackert vänta o våndas några veckor till.
24 dagar kvar till Bf idag..

Efteråt for vi ner på stan. Bella har suktat efter en jacka i en tid som jag tycker har känts onödig att köpa då hon redan har en, men sen så tänkte vi vafan. Det är inte ofta hon hittar kläder som hon vill ha så vi köpte den. Nu var den ju inte jättedyr heller.

 

Inte världens bästa bild.
Tror hon blir skitsnygg i den, tillsammans med sin scarf som hon köpte för egna pengar i somras.
Hoppas hon blir glad när hon kommer hem.  

När vi kom hem slog tröttheten emot mej som en knytnäve i magen. Fy satan. Det är inte kul att knappt kunna göra ett dugg utan att bli så förlamande trött efter. Men men.. Det är väl bara att gilla läget.

På eftermiddagen hämtade jag Linus på fritids då Dennis skulle iväg på nåt och här om några veckor så åker de till Cypern på min helg.
Fick massa beröm av fritidspersonalen att han är så snäll kille och duktig på att leka roll-lekar och drar med andra i dem också. Samtidigt som han är väldans kramgo. Det är min kille det :)
Ikväll ska vi ha lite myskväll. Vi var och handlade och han skulle absolut ha såna här småpåsar med chips som det är typ 50 gram i eller nåt. 

Ciao ciao!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0