Massa ordbajs!

Får man bli tokig?
Nu sitter jag igen. Klockan är 05.15 o jag kan inte sova. Otroligt jävla frustrerande eftersom jag känner mig dyngtrött. Varför blir det såhär?

Har legat sedan strax före Jimmys klocka ringde 03:45 o vridit o vändit mig. Hjärnan går på högvarv. Massa oro känner jag. Hur ska det bli när vi flyttar. Tänk om inte barnen trivs. Hur ska det gå för mig med bebis som ska skjutsa massa fram o tillbaka. Det kommer säkert att gå jättebra, jag vet men det hör väl till att oroa sig. När kommer bebis. När ska vi flytta osv osv osv...

Förlossningen ska vi inte tala om.. Får rysningar. Jag vill inte. Om en vecka är det Klara-samtal igen.

Jag har en mycket lustig känsla i kroppen angående mina barn. Det känns som att jag måste visa dem extra mycket hur mycket jag älskar dem. Att jag vill hitta på extra mycket roliga saker med dem för att inom kort så kommer jag förlora dem. Varför känner jag så? De kommer ju finnas kvar precis lika mycket när bebis är född som de gör nu?! Kanske är jag rädd för att känna mig otillräcklig sen. Vad vet jag. Mina fina plutt-ungar.
På måndag börjar Linus på fritids o en vecka senare drar Förskoleklassen igång och då börjar även Bella tvåan. Linus vill inte och jag får ångest över att vardagen är tillbaka och att sommaren är slut. Bella verkar inte så sugen hon heller. Trist när sommarlovet är slut såklart. 
Som jag sagt förut. Känns konstigt att på ett sätt längta tills sommaren tar slut o bebis kommer, o på ett annat sätt att man bara vill stanna tiden så det inte blir höst.

Ja som sagt. Kanske inte så konstigt att man inte kan sova. Det är väl när jag vaknar till på natten såhär jag verkligen har tid att fundera över saker o ting.

Ska väl försöka sova en stund till. Har tryckt i mig några Ballerinakakor o druckit lite cola nu. Skitnyttigt kl halv sex på morgonen men jag är gravid så jag tänker inte bry mig. :) Vägde mig precis innan. Ganska precis +12 kg nu.

Linus vaknar väl om 1-2 timmar och då blir det fullt ös - medvetslös. Han ligger inne hos oss inatt igen. Kom och hade världens växtvärk så han fick ipren o sen fick jag ligga o massera hans stackars lilla ben. Ganska mysigt att ligga o lyssna på hans andetag också. Fast han gnisslar tänder. Det ogillar vi.


Kommentarer
Postat av: Anna

Att du känner att du måste visa extra hur mkt du älskar dem tror jag kan ha att göra med att du har dem hos dig varannan vecka. Känner igen symptomen från Fredrik nämligen. :)

Kul att höra om budgivningen. Hoppas det blir lite plus i kassan. Å sen tror jag att allt annat kommer lösa sig med bara ni är på plats med allt. Ta en sak i taget så går det bra ska du seu väntar vi med spänning på din lilla i magen. Kram

2011-08-12 @ 08:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0