Jösses Amalia!

Idag är Moder Jord och jag i samma skick.

Regnet vräker ner och det är allmänt grått ute. Fast jag tycker det är rätt skönt. Speciellt när min kropp är så utslut nu så hälften vore nog. Städat o fejjat o donat i flera dagar inför visningen.
Skallen sprängs, jag är så fruktansvärt yr och trött. 

Knappt sovit en blund inatt heller och det tär på kroppen och psyket. Jag är helt galet trött! 
Vår stora katt Elliot, som vanligtvis knappt gör ett ljud ifrån sej har vrålat som en besatt hela natten. När Nova, lilla katten som vanligtvis brukar vara dryg som aset för en gångs skull var lung o låg sked med mig. Han låg under vardagsrumsboret där han alltid ligger och tokjamade. "Maaaåååååuuuu" Jag var nära på ha ihjäl honom när han väckte mej för sjuttioelfte gången.  Förmodligen var han väl lite skärrad efter gårdagens äventyr. Nu är ordningen återställd. Han är lugn o Nova är dryg. *suck* Jag orkar inte.

Blir nog inte många knop gjorda här idag inte. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att ligga på soffan och titta på tråkiga serier hela dagen under ett täcke men jag får nog nöja mej med att se när Linus spelar Harry Potter samtidigt som jag lyssnar på syskonbråk. :)

Ikväll ska Jimmy o Linus på bio. Bilar 2. Tanken var att vi alla skulle gå men Bella var inge sugen att se den. Hon är stor nu ju så då bestämde vi att de skulle gå själva så ska jag o Bella hyra film hemma istället. Kan säga att det passar mig alldeles ypperligt idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0