Irriterande trött!

Idag är en gråmulen måndag. Jag är trött. Känns som jag jämt är trött nuförtiden men det hör väl till graviditeten. Inte trött på så sätt att jag kan lägga mig och somna utan mer som att jag bara går omkring i en dimma o är allmänt seg och svider i ögonen. Ljuvligt må jag säga!

Gick upp med Linus imorse och åkte med honom till Fritids. Det har gått jättebra där idag. Jag behövde bara stanna i ca en timme sen tyckte han att jag kunde åka hem :) Han känner ju igen alla fröknar sen tidigare och nästan alla barnen också. Blir nog hur bra som helst.
Måste erkänna att det sved ORDENTLIGT i mammahjärtat när han och en annan kille som bor ovanför oss nu, fann varandra direkt och berättade för alla att de minsann är grannar. Hm.. inte så länge till tänkte jag. :/
Han kommer att ha samma fröknar som Bella hade när hon gick där för två år sen och de är hur bra som helst att ha att göra med. Den ena ännu lite mer än den andra. En sån där person som det bara skriker snäll om bara man ser henne :)
 
Snart ska de båda åka iväg i en vecka igen. Det suger hur hårt som helst.
Nu när lägenheten är såld kan man väl gå och småpacka lite och dona här hemma så egentligen finns att göra.
På onsdag ska jag till helvetestandläkaren. Fixa sista på rotfyllningen. Ser jag inte fram emot vill jag lova. Annars finns inga större planer för veckan. Jo.. förresten. Klara-samtal på fredag. Men det ser jag faktiskt fram emot. Ska bli skönt att få spy ur mig lite av min rädsla inför förlossnignen. Jimmy verkar inte riktigt förstå. Är väl inte så lätt heller, men man kan ju tycka att man vill ha lite mer stöd än "Det skulle du ha tänkt på lite tidigare" när man kläcker ur sig att man inte vill föda.. Visserligen sa han det lite med glimten i ögat men det är inte med glimten i ögat jag säger att jag är livrädd. Jag är livrädd.. Förstår ni?! Får en klump i halsen (på riktigt alltså) bara av att tänka på det. 4 veckor till Bf idag..

Tjofräs!


Kommentarer
Postat av: jessamy

JA fy fan! Jag förstår dig till fullo.

2011-08-15 @ 19:42:01
URL: http://jessamys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0