Helgen.

Nu är det söndag eftermiddag och snart är den här helgen slut.
 
Igår var som sagt en riktigt värdelös dag. Min kropp är så slut på energi nu så jag blir helt förstörd av minsta lilla ansträngning. Det är inte gnäll. Det är ett konstaterande.

Idag bestämde jag mig så fort vi vaknade att vi skulle åka till badhuset. Något för att roa Lilleman vars största äventyr igår var att åka till Djurmagazinet och titta på Klösgrejer åt katterna.
 
Badhuset var uppskattat. Vi tränade lite på att simma men det var inte så intressant. Varför simma bröstsim när man kan crawla liksom? Har man puffar på så både flyter man och tar sig fram när man crawlar :) Sen tränade vi på nåt sim-märke där man skulle flyta. Gick väl sisodär. Jag förstår inte hur man inte kan flyta? Jimmy kan inte ligga o flyta och jag kan typ inte, INTE flyta.. :)
På hemvägen köpte vi med oss pizza och när vi kom hem var jag så jäkla slut så jag knappt orkade sitta, var helt yrslig och händerna bara skakade. Detta är inte kul alltså.


Jag o snyggingen väntade i bilen när Jimmy handlade pizza.

Nu har vi nyss varit ut en sväng o träffat Linnea och hennes vän Emma och alla barnen här ute vid poolen och sommarcaféet som haft avslutning idag. Utförsäljning av all glass och så var det trubadurer o grejs.

Idag har vi bestämt att stora flyttlasset ska gå den 10/9 så nu hoppas vi att bebis inte väljer just den dagen att komma ut. Extremt höggravid, eller nyförlöst. I vilket fall kommer inte jag att kunna hjälpa till. Det är alltså mindre än 3 veckor kvar att bo här. Känns galet. 
Nu kan vi ju inte vara helt 100 på att det blir just det datumet men vi har iaf bokat flytthjälp av min släkt då och tanken är väl att iaf alla tunga grejer ska gå då. 

Allt hänger liksom på när bebis kommer hur mycket vi hinner göra innan och så.. Av någon anledning har jag fått för mig att den kommer typ 2-4/9 nån gång där.. Förmodligen kommer jag bli besviken men man vet aldrig med den kvinnliga intuitionen. I vilket fall är det bara 3 veckor till Bf imorgon. Linus kom 6 dagar innan. Bella 5. Jag är dessutom helt säker på att jag egentligen borde ha bf 8, o inte 12/9 så vi får väl se helt enkelt. Tänk.. om 3 veckor kanske vi har bebis nu?? Det känns ännu mer galet!!

Imorgon börjar Linus förskoleklass på riktigt. Förra veckan var det bara fritids. Bella börjar 2.an. Det mesta känns helt galet här idag..

Ikväll har jag beställt grönsaker o dip av min sambo. Tur han inte vågar säga emot. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0