Familjerätten.

Idag ska jag och Jimmy till Familjerätten och skriva under Faderskapspapper och papper om gemensam vårdnad. Jag förstår på ett sätt att man måste göra det, men från pappornas sida tex. De har ju egentligen ofta inte mer än mammans ord på att barnet är deras. Även om de vet att de varit med mamman under den perioden barnet blev till så finns det ju egentligen inget som säger att mamman inte varit med någon annan. 
Undrar vad det är som gör det mer självklart vem som är pappa om man är gift?! För då slipper man ju den här proceduren.

Vi har haft en hemsk natt. Med vi menar jag nog alla 4. 
Linus som varit så duktig ett bra tag har återigen börjat komma in till oss på nätterna. Ibland redan vid 23. Han kom runt 02-03 inatt och somnade inte om direkt som han brukar. Innan dess hade jag varit på toa flera gånger. Han låg tyst men vände o vred på sig. Stånkade o stönade. Det är ganska trångt att dela 3 pers på en 160 säng kan jag påpeka. Jag känner mej inte smidig när jag ligger fastkilad i mitten och ska försöka ta mej upp på toa. Får liksom ställa mig på alla fyra och krypa baklänges ner i fotändan.
Strax före halv 4 kom Bella in o var ledsen. Det händer max en gång i halvåret. Hon hade drömt att Linus var här utanför och lekte och nån kom o tog honom. Hon kom in o berättade det sen gick hon in i sitt rum o la sig igen, och efter ca 10 minuter skriker hon att hon inte kan sova för hon kan inte släppa sin dröm. Det där vet man ju själv ibland. Hur hemska drömmar sitter i och liksom nästan vill fortsätta så fort man stänger ögonen. Då flyger fan i Jimmy, som för en gångs skull inte ska upp förrän vid 5. Han upp o gapar om att Bella kan väl ligga på hans plats så går han upp. Tjurig som få.. Sen har man helt plötsligt två stånkandes ungar i öronen. 
När de sen väl somnar o jag precis är på gång så drar det igång ett billarm på parkeringen.. Då var bristningsgränsen nära men jag lyckades visst somna till slut och hör o häpna: Jag känner mej förvånansvärt pigg. Eller pigg är egentligen fel ord. Inte så förlamande trött o slut som jag gjort tidigare i veckan. Det kommer väl på eftermiddagen. Kan dock säga att inget av mina barn var så pigga på att gå upp imorse. Pluttar.
Pratade med Jimmy nyss i telefon också och han sa typ "Vadå?? Jag var väl inte grinig?" Haha.. nej inte alls.

I helgen ska Bella följa med Linus farmor och farfar ut med deras båt och blir borta tills på söndag. De ska ha nån avslutning på Klubbholmen eller hur det nu var och undrade förut om Bella ville med. Hon har ju varit avundsjuk flera gånger i sommar när Linus fått åka båt.
Jag tycker det är jätteroligt och bra att de fortfarande tar sig an henne fast jag och Dennis inte är ihop längre. Hon har sett så mycket fram emot det här hela veckan så hon har knappt pratat om nåt annat. Hoppas de får lite bättre väder bara. Fast det ska tydligen bli medelhavsvärme.

Nu ska jag dricka cola o äta choklad. För det får man. Bella sa ju faktiskt imorse att: "Mamma.. när bebisen är ute då blir ju din mage platt direkt igen. Då kan du köpa en likadan jacka som jag har" Om det vore så väl?! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0