Barnvakt.

Idag finns ingen direkt blogglust. Har ju varit riktigt flitig med bloggandet på sista tiden. Mest för att det är kul att se tillbaka på själv o så.
Har en del att spy ur mig om men orkar inte just nu :)

Inatt ska vi vara barnvakt åt Alwa. Barnens kusin som är 2 år o 4 månader lite drygt. Väldigt lättsam unge må jag säga och det bästa av allt är att Bella tar hand om henne. Jag behöver knappt lyfta ett finger :) Hoppas hon vill sova i tid ikväll för jag är helt slut.

Min mage är konstant stenhård. Vet inte om det beror på sammandragningar eller att ungen ligger o trycker ut sig. Har riktigt ont upp i muffen också. Sticker o drar o man känner verkligen hur Liten ligger o borrar ner sej. Så jävla oskönt så hälften vore nog. Kom ut snart!!

Imorgon är det kontraktskrivning. Håll en tumme eller två. Köparen hade börjat krångla lite om tillträde o så så jag är jätterädd att de ska dra sig ur. Har en läbbig känsla i hela kroppen. Bud borde vara bindande tycker jag!! Men har inte hört nåt idag iaf. Vi kommer få stå med dubbla boende kostnader i 2 månader och det är ju surt men vad ska man göra. Blir nog bra ändå till slut Bara vi skriver på pappren imorgon så kan jag äntligen börja slappna av..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0