Sista lediga dagen.

Idag är det fredag och då alltså sista höstlovslediga dagen för oss. Barnen åker hem till sina pappor under eftermiddaen och kvällen och jag o Jimmy ska väl förbereda oss för helgsjobb tyvärr. Usch. Jag vill verkligen inte. Imorgon jobbar jag 6-15 sen 14.30-22:50 i 6 dagar. 7 dagar på raken är väl inte så mycket tycker vissa, men är man van med max 5 dagar, och man dessutom har ett fysiskt tungt jobb de 5 sista dagarna så känns det inte så kul. Helgen har jag ingen ågren över. Det är nästa vecka.
Jimmy den tokfan jobbar extra imorgon fast han inte behöver. Sen har han ledig dag på onsdag. Men men. Vi tjänar pengar. Man får se det så.

I nuläget är jag lite orolig för om jag kommer kunna jobba överhuvudtaget. Mår så jäkla illa till och från. Gjort sen igår och jag känner mig jättekonstig i magen. Känns som det bara blir värre och värre också. Linus inledde morgonen idag med att göra ner sej. Två gånger på raken dessutom. Så nåt konstigt har vi väl drabbats av. Jag hoppas jag slipper.

En tur i skogen har vi hunnit med i dag iaf. Kände att vi behövde komma ut lite. Klädde på oss och traskade iväg mot skogen. Riktigt skönt ute måste jag säga. Här kommer lite bilder:





Min sötsmurf <3


Andra sötsmurfen <3

     


Min största sötsmurf :)





Det är såna här dagar man inte riktigt kan förstå att det redan är november?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0