Glasögon.

Idag har jag fått mina glasögon. Blir helt konstig i huvudet av dem. Tycker inte jag ser så mycket annorlunda förutom att färger o så blir lite skarpare. Tar väl ett tag att vänja sig gissar jag på. Vänja sig med att ha nåt som sitter och skaver på näsan också. Det blir nästan det värsta. De sa även hos optikern att jag förmodligen skulle få huvudvärk första dagarna av dem men att jag skulle försöka använda dem ändå. Som att man inte redan hade huvudvärk då liksom :) Hoppas VERKLIGEN att det vänder nu.

Nu är hela familjen samlad igen. Bella kom redan igår kväll och Linus i morse. Ja, Jimmy kom såklart också igår.
Vi har inte gjort mycket alls idag. Mest slappat och det är skönt det med. Drog iväg på en storhandling också. Så roligt så.. *not* 

Lyckades fånga den här bilden på barnen imorse när de såg så otroligt roade ut av att titta på förskolebygget vi har här utanför. De kom med stora lekställningar och ställde dit med traktorer. Gillar Bellas stil :) De käkar på varsin glass också. Bättre än bio.



Imorgon ska jag jobba. Ingen lust egentligen men jag ska inte klaga. Jobbar 7.30 - 14.30 sen är jag ledig i 3 dagar igen. Dessutom är jag på Höglagret så det ska nog gå bra.

Tänk vad det känns att man ställde tillbaka klockan en timme i helgen. Det blir svart som i en säck redan vid fem på eftermiddagen och det känns som att klockan är så mycket mer. Tar väl ett par dagar så är man inne i det. Värre var det på den tiden man hade en extremt morgonpigg bebis som helt plötsligt skulle upp klockan halv fem istället för halv sex. Det känns i alla fall skönare att man får en timme istället för att man blir av med en.

Mina ögon säger åt mig att gå härifrån nu.

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Erika

Skön bild på kidsen!!! :)

Foto på dig i glajjerna?! Vill se ;)

2010-11-01 @ 19:57:23
URL: http://mammins.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja bild bild bild vill vi ha =)

Hmm det där med morgonpigg bebis kände jag igen...gahhh..runt halv 5 ,5 vaknar han å e såååååå pigg å glaaaa så hehe Kram på dig

2010-11-01 @ 21:48:06
Postat av: Carola

Ja men eller hur, håller med föregående talare.. en bild tack! :D



Tjusig bild på ungarna, snygga tajts Bella har! :D



Oh jag hade den där morgonpigga som tyckte det var morgon kl 4.. men nu har det vänt igen! :)



Kram banan

2010-11-02 @ 13:13:11
URL: http://carolalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0