Lite bloggtorka.

Hej och hopp!

Har inte känt mig jättemotiverad till att blogga på senaste tiden. Om det har med det underbara vädret vi har haft i veckan (då jag såklart jobbat) eller bara att jag inte haft något att skriva om vet jag inte. Förmodligen en blandning av båda.

Igår var det midsommarafton. Den firades med Linnea o familj. Först var vi på Anundshög med en herrans massa annat folk och sen for vi vidare hem till dem. Ja, midsommar firades i en lägenhet på tredje våningen med en aningens trång balkong men det fungerade det också. Man tar vad som finns, eller hur?! Hade i alla fall en trevlig kväll. Jag höll mig nykter och Jimmy drack några öl bara. Skönt att vakna och känna sig fräsch imorse. Tyvärr glömde vi bort kameran till en början men några kort fick vi.


Jag gjorde en tårta. Den ser dock godare ut än vad den faktiskt var :)


Lite umgänge på balkongen.


Sötaste lilla Heaven.

Idag på självaste midsommardagen har det inte hänt mycket. Vi var ner på stan en sväng och käkade på Choys Garden tills vi blev sprickfärdiga. Lagom när vi käkat upp maten så kommer de o säger att i 4 små rätter, som vi åt så ingick det friterade bananer och glass. Det var bara att trycka i sig lite till och sen rulla ut därifrån. Gott var det iaf.

Nu har maten lagt sig lite så vi ska se på film och käka godis. Ungefär så spännande blev denna dagen.

Imorgon hoppas jag på STOR sol så jag kan förbättra på brännan (den obefintliga) lite. Så jäkla typiskt att så fort man blir ledig så försvinner det fina vädret.

Nåväl. Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0