Äntligen helg.

Denna vecka har känts som en av de längsta sedan jag började på ICA och då har jag ändå bara jobbat halvtid. Jag är så uttråkad på jobbet. Vi brukade vara ett gäng som åt tillsammans och som liksom lös upp tillvaron en massa men nu känns alla som bortblåsta. Anna är mamma-ledig, någon är ledig, några är på andra avdelningar, några ser man knappt röken av fast de borde vara någonstans i gångarna osv osv. Lagret är ju ganska stort om man så säger. 
Så jäkla tråkigt när de enda man stöter på i gångarna är sommarjobbare som ser allmänt stressade och rädda ut, precis som jag gjorde för 2 somrar sen. Inte för att det är nåt fel på att vara sommarjobbare men jag saknar mina bästa arbetskamrater!!

Åh jag önskar sååå att jag kommer in på utbildningen i höst. Annars vet jag inte vad jag gör. 

Igår åkte jag ut till Hälla shopping och köpte mej ett par riktiga joggingskor. Det var väl vad man kan kalla kärlek vid första "fotinstoppet" Så sköna och det blev en helt annan känsla att springa i dem än vad det var i mina andra skor. Inte så farligt fula heller. Jag är nöjd. :)

 

Mest nöjd är jag ändå över att jag tappat lite i vikt. Vägde mig aldrig första veckan för jag har lovat mig själv att inte stirra mig blind på vikten. Dessutom hade vi inga batterier i vågen. Vägde mig i tisdags morse för att kolla om den fungerade med nya batterier och sen imorse för att ha en startvikt. Ska jag väga mig någon gång så får det bli på fredagar. Innan helgsvullandet. Haha. Hade iaf gått ner 7 hg från i tisdags till idag. Tycker magen inte känns lika svullen heller. Mycket positivt.

Nu sitter jag och katten här hemma och har fredagsmys i form av kartongmat á la Karins Lasagne från Dafgårds. Väldigt ogott men jag orkade verkligen inte laga till nåt. Är sugen på ostbågar men jag orkade inte köpa några på vägen hem från jobbet så det fick bli russin istället. Imorgon ska jag äta ostbågar och det ska bli såå gott :)




Kommentarer
Postat av: Erika

Jag saknar också gänget!!!! Jättemycket!!!!!!

Har sååå himla tråkigt i gångarna....Det är som du säger, bara sommarjobbare- ingen att babbla med. Igår höll jag på att få tokspel på en av dom, tror Jimmy såg det med :)



Ha en jättehärlig helg!

kramis

2010-06-12 @ 08:00:50
URL: http://obergsvensson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0