Vårsolen.

Den underbara solen och några plusgrader kunde väl inte vara mer välkommen. Gissa om man njuter i fulla drag. Man märker direkt, bara man sticker ut näbben genom dörren att folk beter sig annorlunda när det är soligt ute. Man hör skratt o skrik från dagiset som ligger vägg i vägg med oss. Istället för att folk går och tittar ner i backen när man möter dem så hälsas det och alla är glada. Till och med att främlingar byter några ord med varandra i förbifarten. I like it  :)

Någon som också blir lite till sig av solen är vår katt. Igår städade jag upp på balkongen innan jobbet och katten fick vara med därute. Han fick mersmak så det heter duga. När han fick lov att gå in igen så vart det ett jäkla vrålande och han låter som en bandsåg.. "maaoooooo" (nästan med ett litet voff på slutet) Han vill ut i solen. Förra sommaren köpte vi koppel och sele för att han skulle kunna vara med ute på balkongen utan att man måste övervaka varenda litet steg han tar. Han gillar INTE att ha sele på sig. Usch o fy. Selet var iaf borta så idag åkte vi till Djurmagazinet för att köpa ett nytt. Det blev världens töntigaste lilla koppel också. Sånt här med löplina som åker ut o in. Just nu gör han allt i sin makt för att få av sig selet. Men ska han vara med oss på balkongen i sommar så är det bara att vänja sig.


 

 



Ser ni vad onöjd jag är?


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha.. inte lätt att vänja dem vid att ha massa snören fast på kroppen inte =) Men helt missnöjd ser han inte ut iaf =) Väldigt fin.. vad heter han??

2010-04-13 @ 16:39:55
URL: http://zophiahliten.blogspot.com
Postat av: Carola

Han är fin eran son! :) Kan ju ringas idag.. PUSS

2010-04-14 @ 07:11:35
URL: http://carolalola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0