Uttråkad.

Fredagkväll. Jag sitter ensam hemma o zappar på tvn och glor på datorn om vartannat. Saknar mina barn. Saknar min karl och tycker att allt är så jäkla tråkigt o deppigt.
Idag har jag konstaterat att jag har lite svårt för att vara ensam. Känner nästan lite som panik när jag inte har något att göra, när jag inte har något inplanerat och när jag vet att jag måste sitta ensam hemma. Visst, några timmar ibland kan jag tycka är skönt men inte såhär. Jag har plockat och städat, jag har gjort rent kattlådan, tvättat och hängt tvätt, gosat med katten, tittat på tv, vankat i lägenheten, setat vid datorn, osv.
Jaja.. Nu är kvällen snart över och jag får gå och lägga mig och imorgon har jag saker att göra i alla fall. :) Ett liiitet problem bara. Jag är inte det mista trött. Kan ju bero lite på att jag inte gjort nåt typ..

Joo, idag har jag hälsat på Sofia som sagt. Det var mycket trevligt. Vi pratade på om allt mellan himmel och jord och det kändes nästan som att vi sågs igår. 3 timmar flög iväg i ett naffs. Jag hoppas verkligen att vi inte tar flera år på oss innan vi ses igen. Hon ska ju ha bebis snart så om inte annat så har jag väl en ursäkt att åka och hälsa på efter att den kommit.

Imorgon fyller min mor år. Ska på kalas hos henne och innan det ska hon och jag åka till Tuna Park i Eskilstuna och shoppa lite. Det ska bli mycket trevligt. Måste ha lite nya kläder. Det är någon jäkel som krympt alla mina byxor. Tycker det är väldigt dålig stil måste jag säga. *morr*
 
Pratade nyss med Bellas far som ansökte om att få låna henne en av mina helger här framöver och jag är ju aldrig omöjlig så till slut så blev det bestämt att hon kommer till mig imorgon och följer med mig hem till mamma och sen sover kvar hos mig. Då blir det lite egentid med Bella och det hör inte till vanligheterna. Tyvärr tror jag inte hon uppskattar det lika mycket som jag. Hon vill nog helst leka med alla kompisarna på gården här. Fast de tär väl uppskattat på sitt vis :) Jag är nöjd i alla fall.

Min rygg känns mycket bättre idag så på måndag blir det nog jobb som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0