Ont i ryggen.

Tjolahopp!!

Solen skiner fortfarande och nu är nog våren här för att stanna känns det som. Den gigantiska snöhögen vi hade utanför våran port är snart ett minne blott. Fastighetsskötarna hjälper den lite på traven o hackar sönder den o slänger ut snön på asfalten så den ska smälta. Detta gör de nog iofs mest för att det säkert är utan att överdriva 50 -100 kg grus på den och för att inte allt grus ska hamna på gräsmattan under. De är väldigt snabba med att sopa bort grus på vår gård. Tror vår förening har en egen sån där liten sopmaskin. Det gillar vi.

Jag har fått så jäkla ont i ryggen. Känt av i några veckors tid nu att ryggen ömmar mer och mer och då speciellt efter ett arbetspass. I förrgår kväll vart det överjävligt och igår morse när jag gick av trodde jag bokstavligt talat att jag skulle gå av när jag böjde mig framåt. Var in o snackade med chefen på jobbet igår och han mailade naprapaten så imorgon kl 15 ska jag dit. Fick även order om att ringa min husläkare och återigen dra upp om det kan ha nåt samband med min huvudvärk som jag i princip konstant lider av. Tyvärr har det ju nästan blivit så att jag är så jäkla van med att ha sprängande huvudvärk flera gånger i veckan så att man liksom inte gör så mycket väsen av det.
Egentligen är det nog inte så konstigt att jag har ont i ryggen heller. Stod o tittade igenom mina ordrar o mitt ackord häromdagen. Jag lyfter ju i snitt ca 28000 kg i veckan, med mina bara armar. Man borde helt klart träna mer. Idag har jag inte lika ihållande smärta i alla fall så vi får väl se hur det blir när jag kommer till jobbet.

Jihaa.. Idag vart mina bolån med Icabanken klara. Så skönt att ha allt på samma ställe. Så istället för ca 1500-1700 i månaden kommer nu mitt bolån att kosta i runda slängar 500. Mycket bra. Det har jag ju visserligen kompenserat med att köpa en nyare bil med ett lån på, men i slutändan hamnar jag ju på plus minus noll så det känns bra. Hade ju tagit lån för att renovera köket också som kostade 900 i månaden och det är numera löst. Mycket bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0