Min kärlek.

Tjoho.. Då var det fredag igen.

Linus mår efter omständigheterna bra. Skönt det, men irriterar mig lite såhär i efterhand att det tog dagis en timme att ringa oss från att det hände. Får ta upp det med dem på måndag.

I förrgår gick jag hem från jobbet pga ryggen. Den orkade inte riktigt med kände jag. Hade liksom ont i ryggraden kändes det som och jag tänkte inte pajja min rygg totalt för ett jobb på Ica. Okej om man gjorde nåt kul liksom ;) Skämt å sido. Var hos naprapaten på jobbet igår och han sa att det är en överansträngning, och att jag är stel och spänd. Sen sa han "vila idag och imorgon så träffas vi igen nästa vecka" Okej tyckte jag.. Jag ska alltså inte jobba nå mer den här veckan? (tyckte han kunde råda mej att vara hemma så det dåliga samvetet slipper gnaga) men nej då. "njae.. det är ju inget farligt, kläcker han ur sig, men det är ju din kropp och du har ju bara en, och ditt samvete" Nåväl. Jag sa både till honom och chefen att jag blir hemma resten av veckan. Känns lite bättre idag men jag gör ju fan inget heller så.
 


Igår stack min käraste sambo iväg på Hemvärnsutbildning. Han blir borta tom söndag. Usch och fy tycker jag om det. Saknar honom nåt fruktansvärt speciellt vid själva säng-gåendet. Gillar inte att sova själv hemma. Speciellt inte när man är van att ha någon bredvid, eller i alla fall i rummet bredvid. Nästa vecka ska han också vara borta tors-sön. Blä för det.

Idag ska jag hem till Sofia. En gammal kompis som jag inte träffat på mycket länge och det ska blir roligt. Vi har till och med bott ihop en gång i tiden och nu har vi knappt någon kontakt alls. Det är tråkigt hur saker och ting blir när man blir vuxen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0