Host och snörvel.

Jag måste säga att i Januari 2015 har vi varit väldigt friska om jag jämför med samma månad för både ett och två år sedan. Jag har mer eller mindre gått och väntat på när barnen ska bli sjuka. Idag är första dagen de är hemma. 
Både Adrian och Ninnie är ganska ordentligt förkylda och hostiga. De har ingen feber och är väl stundtals rätt pigga man man märker att orken inte är på topp och de hostar väldigt mycket. Båda två. 
Adrian vaknade vid 23 igår kväll och hade slemhosta. Jag blev nästan rädd ett tag för det lät som att han skulle kvävas av allt slem och han blev både arg och ledsen. Inte har vi något slemlösande heller. Näsan var totalt igenkorkad ovkså Det blev bättre efter en stund när han äntligen gick med på att snyta sig, ta nässpray och dricka lite vatten. Han drog ner byxorna och ville att jag skulle ta feber. 37.9 hade han så det är väl egentligen gränsfall. 

Jaja, idag är de hemma i alla fall. Jimmy jobbar kväll och jag måste verkligen till skolan på eftermiddagen. Vi ska ha genomgång i hur man söker vetenskapliga artiklar. Ganska viktigt att kunna. Jimmy skulle vaba tills jag kom hem men som tur var kunde min kära mamma komma över en stund så det slapp han. 

Nu ska jag ta en dusch och försöka få något gjort i studieväg på förmiddagen. Nog för att jag har möjlighet att gå undan men jag får inte alls samma ro. Vill ju hellre vara med barnen och jag känner mig som en svikare mot Jimmy som låter honom ta det själv. Det behöver jag ju absolut inte göra men så fungerar jag. Något att jobba på. 

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0