Samma visa varje natt.. Gnäll!

Bloggen känns rätt trist just nu. Orkar inte skriva. Lägger upp nån bild på instagram då och då istället.

Idag har Ninnie sovit i princip hela dagen. Tänk vilken lyx när man bara hade ett barn och kunde sova med bebisen på dagen. Detta resulterar i att nu sover vi inte. Jag är så trött!! Samma visa varje natt. Vakna, äta, somna till, skita så man måste byta blöja, vakna, hicka, skrika. Så håller vi på till hon äntligen somnar på mig för att sedan vakna så fort jag lägger ner henne. Oftast lagom till jag precis lagt mig tillrätta och tror jag ska få somna. Rena rama tortyren. Nu har vi varit vakna i 2 timmar och det blir väl ett sånt här pass till när vi väl somnar innan det blir morgon.
Vågar aldrig lägga mig efter 21 nu. Oftast sover hon fram till midnatt från 20-21. Viktiga timmar för mig.

Jimmy går upp med Adrian på morgonen så jag får sova lite men jag kan ju iaf inte ligga o dra mig hela förmiddagen. Adrian behöver också sin mamma. Hur det ska gå när Jimmy börjar jobba nästa vecka och Adrian vaknar allt mellan 4:30 och 6:30 vågar jag knappt tänka på. Knäckt mamma!!

Adrian är återigen monsterförkyld. Det ger sig fan aldrig. Vi får väl acceptera att någon här hemma alltid är sjuk helt enkelt. Tycker så synd om honom. Hemsk hosta och så fruktansvärt snorig. Förra v var han på dagis i 2 dagar. Veckan innan ingen dag. Han fullkomligt älskar att gå dit nu men det blir väl förmodligen inget denna vecka heller om inget mirakel sker.

Nu har prinsessan somnat på mig igen. Får väl hoppas jag kan lägga ner henne nu. Annars flippar jag ur. Kan inte somna med henne på mig. Det går inte att sova på rygg eller sittandes.

Nu har jag spytt ur mig lite. Tack o förhoppningsvis god natt.

Kommentarer
Postat av: Erika

Du kanske ska ligga ner och amma? Jag brukade göra det med Milliam, jag la honom i mitten på sängen, ammade och sen då han somnat brukade jag flytta efter igen. Hoppas hon börjar sova bättre snart, det är tur det blir bättre med tiden :)

Svar: Jag kan inte ligga och amma. Inte kunnat med något av mina barn. Det vore ju underbart men jag måste sitta. Tur det blir bättre med tiden ja. Den tiden känns känns avlägsen nu när vi vatit vakna sen 2 inatt. Jävla snorande. :/
Camilla Dahlstedt

2013-03-26 @ 06:33:53
URL: http://erikanaslund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0