Inte kaxig

Urk för hur jag mår! När ska detta helvete ta slut med sjukdomar? Jag har inte haft sån här feber på säkert 20 år. Somnade 20:00 helt slut efter att Ninnie som vanligtvis sover flera timmar på eftermiddagen hade haft ordentlig skrikfest hela dagen istället och jag kan inte ens räkna hur många gånger jag ammat. Samtidigt har Adrian varit högt och lågt och är så gnällig så Jimmy har ju haft fullt upp med honom.
Nu vaknade jag av frossan från helvetet. Längesen jag frös så mycket att tänderna klapprade i käften. 40, 0 har temperaturen varit uppe i och jag har såå ont i halsen. Säkert halsfluss.. Igen.

I morgon blir det ringa 1177 och hoppas de vill ge mig en läkartid. Hoppas Ninnie är barmhärtig med mig inatt. Jag orkar inte nattvaka i flera timmar. .

Kommentarer
Postat av: Minna

Men usch, din stackare. Hoppas du kryar på dig snart. Kan inte vara lätt att vara så sjuk, samtidigt som man ska ta hand om en nyfödd...plus allt det andra runtomkring. Jag har själv alltid haft turen med mina tre tjejer, när de var nyfödda så var jag alltid frisk och pigg. Så jag lider verkligen med dig.

2013-03-31 @ 14:56:23
Postat av: Carola

Stackars! :( hoppas april kommer med friska & starka tag till er alla!! Vi kanske kan komma på lördag förmiddag? Jag jobbar kvällen, men då är väl dom stora barnen hemma med? Stor kram
!!

2013-04-01 @ 08:31:21
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0