vad är det med min fis-kille?

Idag har vi avverkat dag tre på inskolningen. Det går lite sådär.

I måndags innan vi åkte till förskolan var han jättetrött och somnade i soffan bara sådär. Det händer aldrig. Vi var där en timme och sen sov han lunch efter som vanligt och somnade på soffan igen vid 16. Jag väckte honom då efter en kvart för annars brukar det aldrig gå att få honom i säng på kvällen men han somnade som vanligt strax innan 19.

Igår var det samma visa. Sov ovanligt länge på morgonen men orkade knappt hålla sig vaken tills vi skulle vara på förskolan kl 9:30. Jag lyckades i alla fall men väl där var han såå trött. Hade stenkoll på mig hela tiden och kom ofta och kröp upp i knät och ville mysa. När vi kom hem strax innan 11 var det raka vägen ner i bingen och han sov i samma stund som huvudet landade på kudden och sov i 2 timmar. Det är ovanligt länge för att vara Adrian. Väl vaken sen så matvägrade han i princip och efter bara en kort stund var han såå trött igen. Ville bara sitta i mitt knä och halvsova. Somnade igen och sov en bra stund i mitt knä för att sedan vakna och vara grinig, trött och blek ända tills han somnade för natten som vanligt vid 19. Jag var skitorolig faktiskt. Han verkade helt väck.
En enda gång på hela dagen igår fick jag plocka ner honom från köksbordet. Det var det enda han klättrade på hela dagen. I normala fall plockar jag ner honom från stolar, bord och diverse möbler minst 100 gånger på en dag.

Idag sov vi ända till 8 och han verkade piggare. Log till och med och pratade med inskolningsfröken på dagis och verkade pigg en stund. Man såg dock på honom att han var lite trött och han hade även börjat snora lite men inte farligt. Tanken var att vi skulle vara där i 1, 5 timme idag men det gick inte. Efter en timme fick vi lov att åka hem. Då stod han nästan o sov - på riktigt alltså. Han lutade sig mot en stol och höll på att somna.
Väl hemma somnade han snabbt och jag tyckte han verkade mer snorig och tänkte att en förkylning säkert brutit ut och det var därför han varit så trött. Han sov ca 1, 5 timme, vaknade, petade i sig lite lunch och nu sitter vi här i soffan igen. Han är så trött och vill ingenting förutom mysa med mitt hår. Snorig är han men inte direkt farligt tycker jag.



Tror inte tröttheten har med inskolningen att göra. Det började ju innan vi ens varit där. Sen än så länge har vi ju inte varit där längre än vi är på exempelvis öppna förskolan.
Sviter av att han var sjuk i helgen? - Javisst men blir man så trött så länge? I söndags var han ju feberfri och pigg. Lite oroligt i mammahjärtat är det ju :/

I morgon är det tänk att vi ska vara på förskolan mellan 9 och 11. Vi får väl se hur det går om vi ens kommer iväg. Kanske att jag ringer och rådfrågar bvc. Han har ju ingen feber eller nåt.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Någon infektion i kroppen kanske? Stackare.. vet hur det är när dem är så hängiga!

2013-01-16 @ 15:29:45
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Carola

Nä men lilla plutt! Låter ju inte likt honom! :(
Tänkte lite i samma bana som Josefin, en infektion kanske, som inte vill bryta ut? Hoppas han blir som vanligt snart! ❤
STOR KRAM

2013-01-17 @ 05:49:20
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0