Lördag

Idag är det lördag och jag har lite ångest över helgen. Alla är hemma och då vet jag hur det blir om vi inte hittar på något och bara sitter hemma. Det blir bråk, tjaffs och gnälliga barn och alla går varandra på nerverna till slut. Men vad kan vi göra?

Att hitta på något ansträngande är uteslutet för mig. Dagarnas stora ansträngning i veckan har varit att ta Adrian till och från dagis. Där han för övrigt stortrivs just nu :) Sen har jag legat som ett levande kolli i soffan totalt sopslut och med dryga äckliga sammandragningar till och från som inte verkar göra någon nytta alls. Slemproppen kommer lite varje dag men också det verkar vara till ingen nytta. Mitt bäcken brinner. Ja. Jag är väldigt less på att vara gravid kan jag tala om.

Bebisen känns enorm. Min mage är så full. Undrar om det blir min första bebis över 4 kg eller om jag har helt fel? Adrian kändes aldrig såhär stor. Det gör så ont när hon rör sig och hon ligger mest hela tiden och spänner ut sig så jag kan känna varenda kontur på henne genom magen. Ganska häftigt faktiskt. Har väldigt svårt att avgöra ibland om hon ligger och trycker ut sig eller om jag har sammandragningar. Ont gör det i alla fall och huden på magen är inte vacker. Bristningar deluxe. Det blir vassen för all framtid. Eller en heltäckande baddräkt. Haha!

Blir nog halvdant med bloggande ett tag. Men det vet man aldrig. Känns ju som att det finns roligare saker att läsa och skriva om än sista dagarna på en graviditet och som sagt. Mycket spännande saker händer inte i mitt liv just nu. Igår dog boxen till tvn och gissa om jag var panikslagen innan jag fick igång den. Vad tragisk man är ; )

Det kan ju ske närsomhelst nu men det kan också dröja. Jag tror det blir ett marsbarn.

Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hahaha, åh - kram på dig och hoppas att hon snart är redo att möta världen! Vi är många som väntar med spänning.. :)

2013-02-23 @ 08:33:34
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Nä du måste ju blogga, annars tror jag att du föder! Trodde det igår i alla fall :D

Svar: Haha. ja jag vet hur det är när man följer bloggar där det väntas bebis. Så fort det blir ett uppehåll i skrivandet så tror man att de fått. Även väldigt drygt att ringa folk numera. Så fort de svarar låter de helt stressade och tror att nåt är på gång :)
Camilla Dahlstedt

2013-02-23 @ 09:33:34
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Erika

Ja jag säger som Emelie, du måste uppdatera annars kommer man ju sitta där och undra om du åkt in. Jag har ingenting emot att läsa om en jobbig graviditet, så gnäll av dig, jag läser gärna :)
Hoppas hon kommer snart:)

Svar: Tack. Ja det hoppas jag med. :)
Camilla Dahlstedt

2013-02-23 @ 22:51:17
URL: http://erikanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0