Jag sa ju det..

I natt har jag räknat timmar tills jag fått ringa familjeläkarmottagningen. Fy fan rent ut sagt vad ont jag haft. Fick en tid utan problem klockan 10. Jag var inställd på att få kämpa till mig en penicillinkur då jag läst mycket om att man i princip inte behandlar bihåleinflammation längre. Men jag känner mig ju bara sämre och sämre så jag tycker faktiskt att jag behöver. Annars är det ju faktiskt bra att de inte bara ger ut antibiotika hur som helst längre, men behöver man så behöver man.

Jag blev grundligt undersökt av läkaren och fick svara på massa frågor om hur det kändes, hur jag mådde, om jag klarade av vardagen hemma osv osv. Visst har jag ju haft ont i halsen också men bihålorna tar ju överhanden så jag nämnde nog knappt det förrän hon kollade mig i halsen och sa "Eh.. har du ont i halsen också?" Ja, svarade ju jag såklart varpå hon säger att det syns för jag visar tydliga tecken på halsfluss.. och bihåleinflammation.

Ja men jag sa ju att jag mådde dåligt. Jag fick till slut penicillin och hoppas att jag snart är som ny. Helst i morgon då Jimmy jobbar 8-17 men mår jag såhär då så går han bara in halva dagen.

Nu ska jag kurera mig.

Kommentarer
Postat av: Carola

Stackars dig!! Krya på dig nu vännen! ❤

2013-02-15 @ 18:08:16
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0