Resultatet

Nattens resultat är väl att det gick hyffsat bra. Fisen sov i sin säng ända tills kl var halv 2 och det är bra bara det. Efter det låg jag därinne nära fast ändå i min egen säng och det gick bra. Han vaknade flera gånger och skulle ha napp/välling och känna efter om mitt hår satt kvar på huvudet men det var inte alls samma frenetiska hårpillande som det brukar :)
 
Idag har vi varit på Öppna Förskolan på Odensvi inne i stan. Sist jag var där var när Linus var bebis men det väl sig likt. Personalen kände igen mig så det var ju kul. Kanske blir att vi åker dit ibland på fredagar eftersom det är stängt här då. Adrian verkar mycket förtjust i bebisar. Så fort han ser en så är han där framme direkt och ska klappa. Tyvärr kanske han klappar lite väl hårt.
 
Laddar lite i bilen innan vi går in.
Nu sover han igen i sin säng i sitt rum. Hoppas på att han ska göra det i någon timme till så vi blir i fas till kvällen. Ett himla pusslande det där med sömnen på dagen nu.
 
Ikväll ska Bella på disco i sin skola. Åh jag vill också vara 9 år och gå på skoldisco!!

Kommentarer
Postat av: Erika

Lite komiskt att vi gick samma gång, då det här också var första gången för mig (om man räknar bort fotograferingen). Jag tyckte att du sa att du kände Camilla, men du var ju Camilla :P

Svar: Haha.. ja jag var ju jag :). Jag tyckte du verkade lite förvånad så jag tänkte att du hade säkert inte en aning om vem sjutton Camilla var. Haha :)Ja, det var ju lite lustigt att vi gick samma dag. De är ju så stora nu killarna så man måste väl börja aktivera dem mer och mer nu så de får lite stimulans annat än hemmaväggarna. :)
Camilla Dahlstedt

2012-10-19 @ 13:58:25
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Haha jaa, jag var inte alls beredd, så jag lyssnade lite halvdåligt. Fast sen kom jag ju på att din son hette Adrian men jag var ändå lite tveksam eftersom jag tänkte att du var lika långt gången som mig och hade väldigt liten mage isf :p
Ja det känns som så, min lille plutt blir rastlös om vi bara sitter hemma hela dagen och då blir det rackartyg istället!

Svar: Nä.. Jag är inte lika långt gången. "Bara" i vecka 21 än så länge. Men tycker magen räcker till ändå :) I alla fall tycker fogarna det. Men det är väl kanske hormonellt också.
Camilla Dahlstedt

2012-10-19 @ 18:40:08
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Carola

Härligt att det gick bra inatt! Fina bilder på fisen!
Ja jag vill oxå gå på disco! ;P
Kraaam

2012-10-19 @ 19:14:12
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0