Förvärkar?

Usch vilken eftermiddag jag haft idag.

När Jimmy åkte till jobbet vid 13:30 så låg jag i soffan och kände att jag hade lite ont i magen som kom och gick men jag reflekterade inte över det så farligt. Men det onda blev bara värre och värre och till slut hade jag riktigt jätteont och kände mig helt kallsvettig. Magen var stenhård men jag visste inte om det var för bebisen tröck ut sig eller om jag hade sammandragningar.
Det kom och gick lite som sagt och efter ett tag hade jag så ont så att jag var gråtfärdig och då var det inte någon tvekan om att jag hade sammandragningar och att de gjorde ont som bara fan. Smärtan försvann aldrig heller fast magen mjuknade och när jag stod upp så trodde jag nästan att jag skulle kräkas för att det gjorde så ont och tårarna sprutade. Tog alvedon och ringde Jimmy och förberedde honom på att ev få komma hem. Tänkte att jag ger det en stund o kollar om alvedonen vill verka annars får jag ringa 1177 och höra vart man vänder sig. Som tur var gav det sig men magen ömmar än och jag blev sjukt trött o matt i hela kroppen.

Har 3 barn men har aldrig haft förvärkar förut så jag hoppas jag slipper det nu med. Räcker gott med de krämpor jag har. Dessutom känns det lite i tidigaste laget att få dem nu. Om det nu var det. Ärligt talat var jag helt inställd ett tag på att nu blir det förlossning och då dör hon för det är ju alldeles för tidigt.

Som tur var vägrade Adrian sova på fm och drog 3 timmar i sträck på em istället. Somnade i vanlig tid nu på kvällen men lagom tills jag la mig strax före 21, helt slut så vaknar han och nu ska det inte sovas. SUCK!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Stackare! Hoppas det är bra nu. Och att A ville somna! Det är nästan värst när de ska vakna när man precis somnat själv.

2012-10-22 @ 22:40:20
Postat av: Erika

Usch då, lät inte alls kul! :(
Om du känner dig orolig så prata med barnmorskan imorgon kanske? Jag har heller aldrig haft förvärkar så jag har inte heller någon koll på hur dom ska kännas. Här är det stenhård mage och mensvärk som gäller istället

2012-10-22 @ 22:49:12
URL: http://erikanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0