Dränera husgrund.

 
 Vi har så jäkla snyggt hus just nu.
 
Jimmy har ju grävt och grävt på baksidan och slitit som ett djur. Lagom till det var klart så rasade allt igen pga allt jäkla regnande. Så surt.
 
Egentligen skulle det ha kommit en grävmaskin och grävt upp resten förra veckan men grävmaskinisten fick en stroke så det blev inget av med det. I helgen var det en ny maskinist här och tittade som tyckte vi skulle försöka avvakta lite pga att det regnat så mycket. Men det verkar ju inte vara något som säger att det kommer regna mindre så det är lika bra att ta tag i det känner vi. Han har dessutom en mindre grävmaskin så Jimmy behöver inte slita mer för hand på baksidan. Nyss hade han tydligen ringt Jimmy och sagt att han kommer och gräver ev redan den här veckan. Skönt att få det gjort. Våt tomt ser ut som ett jäkla slagfält och man skäms nästan för att svänga in på garageuppfarten här. ;) Då har vi inte ens börjat ordentligt.
 
Igår roade sig Jimmy med att skruva ner hela farstubron. Man måste ju komma åt under. De som byggde den tyckte tydligen att den gamla stentrappan kunde sitta kvar under.  
Stengången de lade framför bron i höstas måste också rivas upp.Så tråkigt, men sen har vi väl alla förutsättningar till att kunna göra en riktigt schyst tomt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0