18+0.... IgenDå går vi in i vecka 19... igen. Precis som för 8 dagar sedan. Nu går det sakta.

Liten känns mer. Kanske inte mer ofta men mer kraftigt. Magen börjar nu kännas att den är lite i vägen och jag är helt klart ostabil i humöret. Vill gråta åt det mesta ;)

För ett tag sedan läste jag att om man väntar en kille får man mer argt humör och om det är en tjej blir man mer ledsen. Skrock såklart men det stämmer på mig. Kanske höst, och regn gör sitt till.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Mina hormoner har varit i uppror med bägge barnen, värst med Elias.. känslig, gråtmild, lätt stött och svartsjuk - en riktigt mysig sambo med andra ord ;)

Svar: Ljuvliga hormoner! Haha!! Under Linus graviditet var jag en riktig häxa. Ett under att inte pappa Dennis kastade ut mig. Kastade möbler o grejer efter honom och var så arg hela tiden. Adrians däremot var jag en liten ängel om man jämför :) Bella grät jag åt allt hela tiden. Kan bero på att det var första barnet och jag var ensamstående och orolig förstås :)
Camilla Dahlstedt

2012-10-05 @ 08:19:41
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Carola

Men det tar sig, helt klart! :) mysigt, nästan man är lite avis.. ;)

Svar: Klart du är avis babe ;). Jag bara väntar på att du också kläcker ur dig att det kommer en till. Du kanske bara inte vet om det själv än :) Hihi!! Puss!!
Camilla Dahlstedt

2012-10-05 @ 09:22:27
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0