Saknad

Igår kväll somnade Adrian kl 17:50 ca. Vi hade badat på badhuset men han vägrade sova efteråt och sen blev det för sent så han var helt slut stackarn.
Så ganska väntat så vart det morgon tidigt här hemma idag. När Jimmys väckarklocka ringde kl 6 för att han skulle iväg så skulle såklart Adrian upp efter att ha sovit väldigt oroligt hela natten.

Vi hann både det ena och andra innan vi infann oss på öppna kl 10. Idag var det mindre med barn. Jätteskönt. Flera st i Adrians ålder och även om de inte direkt leker med varandra när de är så små så var det kul att se hur de undersökte och studerade varandra. Peta lite i ögat, känna lite på håret osv. Så söta :)


Han skulle absolut sitta i den här gåstolen. Ser ju hur stor som helst ut :)

På torsdagar kommer det en kille från Mariagården här i Skultuna som spelar och sjunger på sångsamlingen. Fisen är mycket imponerad av hans gittarr. Blivande musiker kanske. Man märker rätt tydligt på honom att han blir lugnare hemma när han aktiveras på dagarna. Stora killen nu ju.
Efter öppna så brassade vi ner på stan och mötte upp Linnéa och hennes syster för en sen lunch. Trevligt med lite struntprat en stund.

I övrigt suger det hårt att vara gräsänka. Jag hatar att sova själv och vara ensam. Det blir ju inte bättre av att jag håller på att sakna ihjäl mig efter mina två förstfödda. Riktigt jobbigt den här veckan faktiskt. Vissa gånger är jobbigare än andra. Tur att jag i alla fall har Adrian. Undrar hur jag ska roa honom imorgon. Öppna är stängt. Kanske åker in till Odensvi. Nåt måste vi hitta på om vi inte ska få krupp båda två.

Nu ska jag fortsätta att trycka i mig geisha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0